Home Mozaik Pogledala snimku iz restorana i vidjela svog pokojnog muža u akciji: Nije...

Pogledala snimku iz restorana i vidjela svog pokojnog muža u akciji: Nije mogla vjerovati što vidi na njemu (VIDEO)

73
0

Pogledala je promo video jednog restorana i šokirala se kada je na snimci ugledala svog pokojnog supruga. Šok je postao još veći kada je saznala da se radi o novom videu, iako joj je suprug preminuo prije devet godina.

Video je objavio Spice Cottage, indijski restoran u selu Westbourne u West Sussexu. Na snimci se vidi kako konobari poslužuju specijalitete, a potom im gosti čestitaju pljeskom.

I dok je svima pozornost privukla kulinarska ponuda, Lucy Watson zaintrigirao je još jedan detalj.

“Koliko je video star? U prvom kadru su moj pokojni muž i njegov sin, a on je umro 2014. godine?”, napisala je ova žena na Facebook stranici restorana gdje je nedavno objavljen snimak.

“Bok Lucy. Žao mi je što to čujem. Snimka je napravljena prošli tjedan”, stigao je odgovor.

Tragedija je toliko zasjenjena misterijom, a možemo samo nagađati kako se Lucy osjećala kada je saznala istinu o videu. Je li možda pobrkala muškarca sa svojim suprugom, ali je s druge strane na snimci prepoznala i njegovog sina?

Ni Lucy Watson ni restoran nisu htjeli ništa komentirati za Daily Mail.

Video koji je pokrenuo misterij objavljen je na Facebooku 16. siječnja s porukom: “Nova godina, novo raspoloženje! Naporno smo radili proteklih nekoliko tjedana kako bismo naše iskustvo objedovanja učinili još nezaboravnijim.

Pridružite nam se u savršenom spoju istančanih okusa, uz klasična i jedinstvena jela inspirirana starinskim obiteljskim receptima.”

Previous articleIspad Hrvoja Horvata komentira se i u Srbiji: ‘Sramota, izbornik Hrvatske se ovako ne ponaša’
Next articleIznenada preminuo 27-godišnji maneken Jeremy Ruehlemann

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here