Home Mozaik Pogrebnica otkrila koji je najgori način umiranja: Ova metoda mučenja je nepodnošljiva,...

Pogrebnica otkrila koji je najgori način umiranja: Ova metoda mučenja je nepodnošljiva, a uključuje – med i mlijeko

337
0

Caitlin Doughty, poznatija i kao ‘Ask a Mortician’, na svom YouTube kanalu ima 1,85 milijuna pratitelja, a govori o prilično jezivim temama od kojih bi se mnogima naježila koža. Nedavno je tako otkrila i koji je najgori način umiranja, a suprotno od onoga što bi mnogi pomislili, na vidiku nema noževa, metaka niti opasnih padova u provaliju.

Pogrebnica iz LA-a sa svojim je pratiteljima podijelila zanimljive informacije o najgorem mogućem načinu smrti. Kako je istaknula, sve “teške smrti” imaju slične karakteristike u različitim kulturama, a uglavnom tu ubrajamo tragične i neočekivane smrti poput samoubojstva, ubojstva ili užasne nesreće.

Caitlin joj je postavila i pitanje o tome koji je najgori način umiranja, a pogrebnica je otkrila da bi to bio jedan drevni način mučenja za koje većina ljudi danas vjerojatno nije ni čula. Kako je pojasnila, skafizam ili ‘čamci’ je drevna metoda mučenja koja se koristila u staroj Perziji, a bila je predviđena samo za najteže zločince.

Osobu koja je bila osuđena na smaknuće najprije su skinuli do gola, a potom bi je stavili između dva izdubljena balvana odnosno čamca tako da glava i udovi vire van. Žrtvu su također premazali medom i natjerali je da konzumira što više meda radi privlačenja insekata.

“Onda bi ih takve ostavili da ih kukcu polako žive jedu, a mučitelji su se vraćali svakoga dana prisilno ih hraneći s još meda i mlijeka kako bi ih što dulje održali na životu. Žrtve bi umirale u nepodnošljivim mukama, a to je znalo trajati i po nekoliko dana ili tjedana. Na kraju bi podlegli dehidraciji, šoku i deliriju”, otkrila je.

Ideja ove okrutne metode bila je osigurati da žrtva pati što je dulje moguće prije nego umre, a vjeruje se da je ovaj brutalan oblik smrtne kazne započeo oko 500. godine prije Krista i bio je rezerviran samo za one koji su počinili najveće zločine poput ubojstva i izdaje.

Previous articleStiže ogromna promjena vremena, upaljen meteoalarm!
Next articlePogledajte ludu proslavu igrača Kizilžara nakon prve pobjede ikad u Europi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here