Home Sport Pojavila se nova snimka poljupca. To baca novo svjetlo na aferu koja...

Pojavila se nova snimka poljupca. To baca novo svjetlo na aferu koja trese Španjolsku

156
0

Seksistički skandal potresa španjolsku žensku nogometnu reprezentaciju nakon što je osvojila svjetski naslov. Prvi se dogodio prilikom ceremonije dodjele medalja, kada je predsjednik španjolskog nogometnog saveza Jose Rubiales u usta poljubio veznjakinju reprezentacije Jenni Hermoso protiv njene volje. Hermoso, inače ženska nogometna legenda, kasnije je tijekom live streama na Instagramu rekla da joj se nije svidio Rubialesov potez. No predsjednik se tu nije zaustavio. Za vrijeme slavlja u svlačionici zagrlio je Hermoso i govorio: “Idemo se ti i ja vjenčati na Ibizu.”

Rubialesov poljubac zvijezdi ženske nogometne reprezentacije, i to kako se činilo, protiv njene volje, potpuno je zasjenio SP i sve ostalo osim skandala postalo je nebitno u očima javnosti. Rubiales se našao na udaru ne samo Španjolske nego i svijeta. Niz njegovih slavnih sunarodnjaka traži ostavku predsjednika nogometnog saveza, a FIFA je pokrenula istragu. Rubiales, pak, to žestoko odbija učiniti i kategorički tvrdi da je poljubac bio plod obostrane želje ili barem da je Hermoso pristala na njega. Poručio je da će se boriti do kraja svim sredstvima kako bi dokazao svoju nevinost.


U sklopu toga medijima je poslao snimku, koja je odmah postala viralna na društvenim mrežama, a njoj se vidi kako Hermoso nakon trijumfa u busu reprezentacije oduševljeno pokazuje snimku njenog i Rubialesovog poljupca. Hermoso s mobitela pušta video poljupca nasmijana i vesela, a u istom raspoloženju su i njene suigračice dok ga gledaju. Snimku sve one u autobusu prate ovacijama te skandiranjem “Poljubac, poljubac!” i “Presi, presi!”, što je u Španjolskoj izraz kojim se od milja oslovljavaju predsjednici.

Hermoso i suigračice tada nasmijane komentiraju da je poljubac ženske nogometne zvijezde i predsjednika saveza kao onaj “Ikera i Sare”. Time se misli da ih podsjeća na najslavniji nogometni poljubac prije ovog, kad je nakon pobjede u finalu SP-a 2010. Iker Casillas uživo pred kamerom poljubio televizijsku reporterku i svoju djevojku Saru Carbonero dok je ona od njega uzimala izjavu. Nakon komentara da su Rubiales i Hermoso poput slavnog para, čuje se kako španjolske nogometašice kažu: “Da, ali predsjednik je poljubio samo Jenni…”

Previous articleEvo kako je Sopić odgovorio na poruku Anasa Sharbinija
Next articleŽeljko Sopić: ‘Možete pitati kaj god hoćete, ali neću otkriti sastav za Lille. Daj Bože da Pjaca dođe!’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here