Home Mozaik Policajac se prerušio u medvjeda za Valentinovo kako bi zaustavio trgovinu narkoticima

Policajac se prerušio u medvjeda za Valentinovo kako bi zaustavio trgovinu narkoticima

126
0
medvjed2

Operacija koju je provela peruanska policija u Limi: maska ​​policajca omogućila je uhićenje dviju žena. U njihovoj kući pronađeno je 1000 omota kokainske paste spremne za prodaju

Iskoristivši Valentinovo, peruanska policija osmislila je bizaran plan kako uhititi dilere droge. Agent iz Grupo Terna prerušio se u plišanog medvjedića i inscenirao izjavu ljubavi na ulicama četvrti San Martín de Porres u Limi. Trik je omogućio policiji da prođe nezapaženo i uspješno provede operaciju.

Akcija je dovela do uhićenja dviju žena, majke i kćeri, te zapljene više od 1000 omota kokainske paste. Peruanska nacionalna policija objavila je na društvenim mrežama video koji prikazuje ključne trenutke plana. Agent je bio prerušen u medvjeda koji vodi do ljubavnog odredišta i čeka izlaz iz kuće žene za koju se sumnjalo da posjeduje narkotike. Nakon što su je zaustavili, policija je pretražila njezin dom, pronašavši nekoliko vrećica punih droge spremnih za prodaju. Dvije uključene žene uhićene su pod optužbom za dilanje droge.

Uhićenja su se dogodila u četvrti San Martín de Porres. Riječ je o jednoj od četvrti Lime u kojoj je u rujnu 2023. proglašeno izvanredno stanje zbog nasilja. Osim videa, policija je na društvenim mrežama objavila i ironične memeove sa slikama operacije popraćenim raznim sloganima poput #sanvalentin2024, #HugsForAll i “Tko te voli, traži te”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here