Home Mozaik Policajci su mu u zoru pokucali na vrata: Unezvjeren stajao pred njima,...

Policajci su mu u zoru pokucali na vrata: Unezvjeren stajao pred njima, razlog ga je zaprepastio (VIDEO)

288
0

Eddie Crosdel (56) iz SAD-a doživio je najneugodnije buđenje u životu kada je nekoliko do zuba naoružanih policajaca došlo na vrata njegova stana.

Eddie je još spavao u 8.30 u nedjelju ujutro kada je čuo kucanje na vratima. Mislio je da se nešto događa u susjedstvu, odnosno da je netko u nevolji, ali ne i da će ga uhvatiti specijalci kao da je na listi najtraženijih bjegunaca na svijetu.

Specijalci su mu uperili puške u lice i izvukli ga samo u majici i boksericama. Dok se Eddie nastavio buditi pitajući se je li sve to košmar, policajci su shvatili da su uhvatili pogrešnog čovjeka.

– Ispred mojih vrata stajala je skupina specijalaca, kao na filmu. bio sam prestravljen. Vikali su da stavim ruke iza glave. Dok sam se ustrajno pokušavao sjetiti jesam li ikome u životu učinio nešto loše, pogledali su se i jednostavno su me pustili. Mislili su da sam neka vrsta ubojice. “Osjećao sam se kao da sam Osama bin Laden”, rekao je Eddie novinarima.

Najviše ga je pogodilo to što je na meti specijalaca bio i njegov 15-godišnji sin, odnosno morao je i on dizati ruke.

Kako je kasnije doznao, u akciji je sudjelovalo devet specijalaca i šest policajaca u civilu. Eddie Crosdel puno razmišlja o tužbi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here