Home Vijesti Policija demantira DORH: Ne istražujemo Linića!

Policija demantira DORH: Ne istražujemo Linića!

953
0
linic
Afera podmićivanja: Državne institucije demantiraju jedna drugu

Iako je Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci jučer potvrdilo da su provedeni izvidi u slučaju prijave za korupciju i primanje mita u slučaju Jadranskog pomorskog servisa te da je u izvide uključena i policija, iz policije su danas demantirali da provode ikakvu istragu.

‘Za sada policija ne radi nikakve istražne ili predistražne radnje što se tiče Linićaa, poručio je u emisiji aStudio 4’ HRT-a glavni ravnatelj policije Vlado Dominić, demantirajući jučerašnje navode DORH-a.

Podsjetimo, nakon što je iscurila informacija da Linića istražuju talijanske vlasti, iz DORH-a su jučer potvrdili da su se provjere obavljale preko Ministarstva financija i banaka te da je njima između ostalih sudjelovala i Policijska uprava primorsko-goranska i PNUSKOK.

Međutim, još istog dana je uslijedila intervencija visokog izvora iz DORH-a koji je za Novi list prenio kako ne istražuju Linića nego Marasa, a danas je policija demantirala svoje kolege iz DORH-a.

Tokom dana se oglasio i sam Linić s tvrdnjom da nema računa izvan Hrvatske te da mu je aferu smijestio osnivač portala Index Matija Babić zbog poreznih dugova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here