Home Vijesti Policija objavila motiv bombaških napada u Rijeci, oglasio se i Božinović

Policija objavila motiv bombaških napada u Rijeci, oglasio se i Božinović

202
0

I noćas su eksplozivne naprave dvojica bombaša postavljala pred objekte Plodina. Kako javlja Jutarnji list, istražitelji vjeruju da su bombe postavljene kao neka vrsta stvaranja pritiska na tu tvrtku.

Navode i kako riječki kriminalisti već neko vrijeme sumnjaju upravo u tu varijantu te da sinoćnje uhićenje dvojice muškaraca odmah nakon što su postavili eksplozivnu napravu kod Plodina u Kostreni nije slučajno, već je riječ o nekoj vrsti policijske zasjede. Prije uhićenja u Kostreni, podsjetimo, dvojac je kod Tower centra postavio eksplozivnu napravu koja je nešto kasnije eksplodirala.

Naime, nakon prve eksplozije 21. svibnja ispred Plodina na Vežici policija je napravila plan prikrivenog motrenja trgovačkih centara Plodine u Rijeci, a sinoć oko ponoći njihov nadzor je urodio plodom.

Na Twitteru se oglasio i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

“Čestitam policiji na profesionalnom i učinkovitom radu u otkrivanju i uhićenju osoba koje se dovode u vezu sa serijom postavljenih eksplozivnih naprava na području Rijeke. Njihova predanost u radu jamac je sigurnosti građana i zaštite javnog reda i mira”, napisao je na Twitteru.

Previous articleHNS neće platiti Rijeci, evo kako planiraju sanirati štetu na Rujevici
Next articleVIDEO: Maturanti u Zagrebu skidali LGBT zastave, čovjek došao i otjerao njih 20!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here