Home Vijesti Policija objavila snimku uhićenja bande koja je u Malinskoj i u Rijeci...

Policija objavila snimku uhićenja bande koja je u Malinskoj i u Rijeci pljačkala bankomate!

691
0

U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj održana je konferencija za medije na kojoj su prezentirani rezultati kriminalističkog istraživanja, koje su proveli policijski službenici Službe općeg kriminaliteta u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Krk.

Na konferenciji za medije sudjelovali su zamjenik načelnika Policijske uprave, Hari Brnad i voditeljica Službe općeg kriminaliteta, Blaženka Ćaćić.

Uvodno, zamjenik načelnika PU Hari Brnad zahvalio se i čestitao svima koji su sudjelovali u ovom kriminalističkom istraživanju: djelatnicima Službe općeg kriminaliteta, Policijske postaje Krk i Jedinice specijalne i interventne policije.

Istaknuo je da se radi o kaznenim djelima koja uznemiruju javnost te utječu na subjektivni i objektivni osjećaj sigurnosti građana. Također, obzirom na modalitet izvršenja postoji mogućnost kolateralnih žrtava i štete, što pokazuje i činjenica da je jučer nastala šteta i na vozilu počinitelja.

O postupanju policije, provedenom kriminalističkom istraživanju i rezultatima govorila je voditeljica Ćaćić, istaknuvši da su jučer, nedugo nakon provale u bankomat u Malinskoj, trojicu počinitelja u obiteljskoj kući na području otoka Krka uhitili policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije.

Previous articleFOTO: Kruzerski desant na riječku luku!
Next articleChoco bar Bombonniere Kraš odlazi s Korza, zamijeniti će ga Burger King!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here