Home Vijesti Policija sinoć spriječila eskalaciju huliganskog sukoba, privedena 4 pijana Šveđana! (VIDEO)

Policija sinoć spriječila eskalaciju huliganskog sukoba, privedena 4 pijana Šveđana! (VIDEO)

478
0

Sinoć oko 23.40 sati u središtu Rijeke na Trgu 128. brigade HV-a došlo je do narušavanja javnog reda i mira između skupina navijača nogometnih klubova „Rijeka“ i „Djurgardens“ iz Stocholma, a eskalaciju sukoba spriječili su policijski službenici.

Naime, skupine navijača spomenutih klubova su uz povike i pozive na sukob kod terase ugostiteljskog objekta počeli jedni na druge bacati čaše, boce, stolice…. No, policijski službenici su u cilju sprječavanja eskalacije sukoba i uz primjenu sredstava prisile ih razdvojili te izvršili potiskivanje, nakon čega je prestalo narušavanje javnog reda i mira. Od krhotina razbijenog stakla u ovom događaju je lakše ozlijeđen 40-godišnji švedski državljanin.

Inače, tijekom jučerašnjeg dana četiri švedska državljana, pod utjecajem alkohola, su uhićena i privedena u I. policijsku postaju Rijeka na postupanje zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. U prekršajnom postupku danas će biti dovedeni u Prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

Najnoviji razvoj događaja u jutarnjim satima i snimku kolone švedskih huligana koja se zaputila prema centru grada možete pogledati na linku.

Previous articleVIDEO: Vikinzi krenuli u osvetnički pohod, gradom odzvanja ‘Fuck you Rijeka’!
Next articleDržavljanin Srbije pijan i polugol ležao na cesti, nogom izudarao policajca koji ga je pokušao privesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here