Home Mozaik Poljubio se sa ženom koja se tek porodila, došao kući i otkrio...

Poljubio se sa ženom koja se tek porodila, došao kući i otkrio šokantnu stvar

249
0

Zapravo više ništa ne čudi. U 2023. smo, trebali bismo ukinuti tabue, predrasude, ali, zapravo, s vremena na vrijeme iskrsnu tako snažne priče od kojih bi se naježili i oni koji vjeruju da su moderniji.

Događa se, možda dok surfate po internetu, da među vijestima naiđete na nevjerojatne slučajeve koji potiču žestoke rasprave na društvenim mrežama, gdje mnogi ljudi iznose svoja zapažanja. Slučaj, o kojem će biti riječ, navodi na razmišljanje o tome kako nikad ne znamo što nam sudbina može donijeti.

Pojavljuju nam se vijesti koje nam pokazuju kako odjednom, u trenucima maksimalne sreće, kao što je rođenje djeteta koje se svakako ne događa svaki dan, situacija može poprimiti sasvim neočekivani obrat, pretvoriti se u noćnu moru.

Muž je poljubio svoju ženu nakon što je rodila, da bi po povratku kući došao do apsurdnog otkrića. 

Događaji su se zbili u Francuskoj gdje je muškarac, sav sretan zbog rođenja sina, požurio u bolnicu kako bi zagrlio i poljubio svoju voljenu suprugu. Donio joj je buket suncokreta, njenog omiljenog cvijeća, kako bi proslavio sretni događaj. Žena ga je poslala kući da joj donese ručnike i tutice za malog koje je bila zaboravila ponijeti sa sobom.

Kada je otišao u kupaonicu, gdje su bili postavili stol za prematanje, Robert, tako se zove novopečeni otac, otkrio je doista nešto apsurdno i uznemirujuće. Ušavši u kupaonicu da opere ruke i uzme ono što mu je partnerica naručila sa stola za presvlačenje, u ladici je pronašao pismo.

Ne bilo koje pismo, s obzirom na to da je jadnom 30-godišnjaku, usredotočenom na njegov sadržaj, pozlilo. U njemu je pisalo da on nije Tomov otac (ime koje je njegova supruga odabrala za svog sina, kao i ime njenog svekra). U prilogu pisma nalazile su se istrgnute fotografije na kojima su ruke supruge bile isprepletene s rukama drugog muškarca.

Po tetovaži na muškoj ruci shvatio je da je to njegov otac. Želeći riješiti stvar, nakon što je došao do oca, Robert ga je zamolio da napravi DNK test i jeziva istina je izašla na vidjelo: to novorođenče nije bio njegov sin, već plod tajne veze koja se dogodila, bez njegovog znanja, između žene i svekra.

Robert je odmah zatražio razvod i bez problema ga je dobio, no priča je izazvala vrlo burne komentare na webu u kojima su mnogi korisnici iskazivali svoje razumijevanje za 30-godišnjaka, a najdublje negodovanje prema sada već bivšoj partnerici. Jedan korisnik je napisao: “Kako se usudila počiniti takvo nešto?”, dok je drugi zagrmio: “Ova žena treba skupo platiti za ono što je učinila.” Stvarno otrovni komentari. A ti, što misliš? Recite nam svoje, ako želite.

Previous articleVažnost dresiranih pasa u dezinsekciji od stjenica
Next article“Katastrofa, pod bombama nikome nema spasa”, potresno svjedočanstvo humanitarne radnice u Gazi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here