Home Vijesti Pomozite, netko je ušao s pištoljem’ Uznemirujući snimak masakra u školi: Djeca...

Pomozite, netko je ušao s pištoljem’ Uznemirujući snimak masakra u školi: Djeca u razredu nisu bila svjesna što se događa, neki su se smijali, a onda je počeo pakao

955
0

Objavljena je uznemirujuća snimka pucnjave u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u kojoj je učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović ubio osmero svojih kolega i školskog čuvara.

Uznemirujuća snimka iz jedne od učionica počinje u trenutku kada se čuju prvi pucnji, no učenici još ne znaju o čemu se radi, a neki se i smiju, dok ih profesorica smiruje.

“Sjednite, sjednite”, kaže učiteljica djeci koja su se počela smijati kada su se začuli prvi pucnji, misleći da su vjerojatno petarde.

Ubrzo nakon toga iz hodnika se začuo plač djece koja su vrištala i tražila pomoć.

“Nije ništa smiješno, stvarno”, rekao je jedan učenik u razredu, kako se čuje na snimci.

Pucnjevi su se i dalje čuli, a glas djece koja su molila za pomoć postajao je sve jači i bliži se učionici u kojoj su se djeca nalazila.
SNIMKU TRENUTKA U KOJEM JE ZAPOČEO MASAKR MOŽETE POSLUŠATI NA LINKU

“Molim vas, pomozite”, čuje se na snimci glas djevojke iz hodnika.

Učiteljica je odmah reagirala i zamolila djecu da ne izlaze iz učionice. “Molim vas, nemojte izlaziti. Molim vas, netko je ušao s pištoljem”, rekla je učiteljica.

Podsjetimo, jutros oko 8 sati došlo je do pucnjave u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru. MUP je tada objavio da je ubijeno ukupno osmero djece. U holu škole pronađena su tijela ubijenih učenika A. B, B. A. i S. N, te zaštitara Dragana Vlahovića. U učionici u prizemlju, gdje je bilo odjeljenje VII/2, čiji je učenik osumnjičeni Kosta, bili su učenici A.D, K.M, M.A, A.Č i E.K., čija je majka Nina. ubijeni.

Objavljeno je i da je Kosta K. to planirao gotovo mjesec dana te da je imao popis djece koju je htio ubiti. Sam je nazvao policiju i ispričao im što je učinio, a kada su ga policajci u automobilu pitali je li svjestan što je učinio, rekao je da jest i da ima između osam i 25 mrtvih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here