Home Biznis Ponuda Sobol nekretnina

Ponuda Sobol nekretnina

604
0

Iako je vrijeme godišnjih odmora, a i vladaju velike vrućine, tržište nekretnina ne miruje. Dobar dio kupaca upravo godišnji odmor koristi za rješavanje stambenog pitanja. Jeftine i kvalitetne nekretnine bez obzira na krizu relativno brzo pronalaze svog kupca.

Stanovi od 30 – 50 m2 u gradu se brzo prodaju. U novogradnjama u prigradu gotovo da nema zgrade koja se završi, a da takav
stan ostaje u prodaji. Uglavnom se dugo prodaju precijenjena prizemlja, sutereni i slično. Pokazalo se da je investiranje u nekretnine ipak najbolja investicija. I svjetske investicijske firme preporučuju kupovinu nekretnina u Hrvatskoj, obrazlažući to stabilnom političkom situacijom, stabilnom valutom i relativno povoljnom cijenom. Također se navodi da su kuće u Hrvatskoj među najjeftinijima u Evropi.

Iz naše ponude izdvojili smo nekoliko interesantnih nekretnina:

Bulevard, 2s+db, 82,m2, stan ima dva balkona i otvoreni pogled na cijeli Kvarner i Rijeku, također ima i pripadajuću garažu od 11 m2. Kuća je izgrađena 1931., u njoj se nalazi 6 stanova, svi sadržaji su na dohvat ruke, a ulica je izuzetno mirna.

Drenova, 2 s+db, 63,41 m2, rijetko se na tržištu nalazi stan koji je zaista kompletno i kvaliteno adaptiran. Promijenjeno je sve, u svim sobama nalazi se priključak za televiziju, telefon i internet. U cijenu stana uključeni su ugradbeni ormari izrađeni po mjeri. Stan je opremljen protuprovalnim vratima i video nadzorom, nalazi se u slijepoj ulici, tako da prometuju uglavnom samo stanari.

Podmurvice, 2 s+db, 67,57 m2, stan se nalazi u četverokatnici, orijentacija je jug-sjever, uredan je i održavan, vrlo je svijetao i topal, svi sadržaji se nalaze u blizini. Uzimajući sve parametre u obzir ovo je jedan od najpovoljnijih stanova na tržištu. (promo članak: http://www.sobol-nekretnine.hr/)