Home Mozaik Poruke na WhatsAppu možete čitati bez da sugovornik vidi vaš ‘seen’: Evo...

Poruke na WhatsAppu možete čitati bez da sugovornik vidi vaš ‘seen’: Evo trika kako to napraviti

64
0

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje. Mnogi korisnici WhatsAppa možda nisu svjesni da mogu pročitati poruke u cijelosti bez otvaranja, piše Mirror.

Na Androidu, prvo biste trebali pritisnuti dugme za početni zaslon i otvoriti stranicu izbornika. Zatim biste trebali dodirnuti Widgete, koji će prikazati sve dostupne widgete. Pronađite widget ‘4 x 1 WhatsApp’ i povucite ga na bilo koju od svojih početnih stranica, dugo pritisnite kada ga dodate da biste ga povećali.

Ovaj trik je nažalost samo za korisnike Androida. Iako korisnici iPhonea mogu onemogućiti čitanje potvrda WhatsAppa u samom WhatsAppu, sprječavajući prijatelje, obitelj i suradnike da uoče te kvačice, to također znači da neće moći vidjeti dobivene poruke.

Ako imate iPhone i želite onemogućiti poruke, trebali biste dodirnuti ‘više opcija’ na WhatsAppu, prije nego što kliknete na ‘opcije’. Zatim biste trebali prijeći na ‘privatnost’, gdje ćete dobiti opciju da isključite potvrde čitanja. Prema web stranici WhatsAppa, ova radnja, nažalost, neće onemogućiti potvrde čitanja za grupne razgovore niti će reproducirati potvrde za glasovne poruke jer ‘ne postoji način da se te postavke isključe’.

Previous articleVIDEO: Totalni kaos u Beogradu nakon završetka utakmice, košarkaš Partizana krenuo mlatiti igrača Crvene zvezde
Next articleTri HNL ikone: Rijeka je glavni kandidat za treće mjesto! Evo tko će još u Europu, a tko ispada

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here