Home Mozaik Posvađao se sa suprugom pa ju pretukao alatom

Posvađao se sa suprugom pa ju pretukao alatom

107
0
Ilustracija: Pexels

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je 15. studenog 2022., na temelju kaznene prijave Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 31-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju, objavio je DORH.

“Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 31-godišnjak počinio navedeno kazneno djelo 13. studenog 2022., iza 18 sati, u jednom mjestu na području Bjelovarsko-bilogorske županije, na štetu svoje izvanbračne supruge, odnosno da je nakon verbalne prepirke s njom prišao joj i, u nakani da ju usmrti, alatom joj zadao više udaraca uslijed kojih je ona zadobila teške tjelesne ozlijede.

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je 15. studenog 2022., predložilo sucu istrage Županijskog suda u Bjelovaru da se protiv okrivljenika odredi istražni zatvor zbog postojanja opasnosti da će okrivljenik na slobodi utjecati na svjedoke te dovršiti pokušano kazneno djelo ili ponoviti isto (članak 123. stavak 1. točke 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku).

Sudac istrage je prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i 15. studenog donio rješenje kojim je okrivljeniku odredio istražni zatvor po obje navedene osnove”, stoji u priopćenju.

Previous articleJakirović u Rijeku, Rendulić u Zrinjski?
Next articleRakitić: Hrvatska nije favorit u Kataru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here