Home Sport Potpisan sponzorski ugovor s Poliklinikom Terme Selce

Potpisan sponzorski ugovor s Poliklinikom Terme Selce

1857
0

U Poliklinici Terme Selce u Selcima u četvrtak, 20. prosinca 2012. godine, potpisan je Ugovor o sponzorstvu na kojem je prisustvovala cijela prva momčad VK Primorje Erste Bank sa stručnim stožerom kao i Uprava Poliklinike Terme Selce: prim. Ivan Brozičević, dr.med., ravnatelj poliklinike, mr. sc. Iva Brozičević Dragičević, prof., zamjenica ravnatelja i Vlasta Brozičević, dr.med., voditelj sportskog programa i član Zdravstvene komisije FIS, HOO, EOO i Cro Ski tima.

Poliklinika Terme Selce prepoznala je kvalitetu riječkog Vaterpolo Kluba Primorje Erste Bank i prihvatila suradnju koja će se u tekućoj sezoni sprovesti u svrhu prevencije i zbrinjavanja sportskih povreda vaterpolista s posebnim osvrtom na izokinetička testiranja i fizikalnu terapiju lokomotornog sustava.

Momčad Primorja na potpisivanje je došla direktno sa gostovanja iz Kotora, te je ovo bila jedinstvena prilika da se još jednom pozdravimo i podružimo sa našim dečkima koji su ove sezone ostvarili izvrsne uspjehe.

Ili kao što je rekla dr. Vlasta Brozičević, voditeljica sportskog programa i član Zdravstvene komisije FIS, HOO, EOO i Cro Ski tima, nismo mogli na bolji način zatvoriti godinu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here