Home Mozaik Potpuno ludilo u dolini Neretve: Pred lokalni El Clasico na stadion ubacili...

Potpuno ludilo u dolini Neretve: Pred lokalni El Clasico na stadion ubacili veprove, pogledajte urnebesnu scenu

208
0

Od 16:30 je na rasporedu u Trećoj ligi Jug lokalni El Clasico između Neretve iz Metkovića i opuzenskog Neretvanca. Ali, to nije jedini razlog zašto će danas biti posebna atmosfera na urbanim obalama Neretve. Naime, metkovska navijačka skupina Blue-White Killers slavi svoj 35. rođendan. Zato, pozivaju simpatizere omiljenog kluba na okupljanje koje će biti u 15 sati u luci Metković, nakon čega će Blue-white killersi proći gradom u karuselu do Igrališta Iza Vage.

Zanimljivo, na klupi Neretve sjedi Opuzenac Goran Proleta, kojem su jutros, kako nam javljaju, su mještani oblijepili vozilo zasad nepoznatim materijalom. Eto – pravi dalmatinski derbi!

No, da stvar bude još luđa, jutros su navijači Neretvanca na kišno igralište u Metkoviću pustili tri vepra, koji je maskota kluba iz Opuzena, piše Slobodna Dalmacija.

Iako su ih djelatnici Neretve pokušali uhvatiti, veprići se nisu dali savladati tako lako.

“Neka malo pogledaju igrači to kretanje” i “Neka ih love igrači, bija bi to dobar trening”, bili su neki od komentara.

Konačno, vidjevši da je vrag odnio šalu, Metkovčani su pribjegli nekonvencionalnim lovačkim metodama. Uzeli su nogometnu mrežu i bacili je na preplašenu praščad.

U tom trenutku, stadionom su se istovremeno orili smijeh i skvičanje.

– Tri vepra za tri boda što su vraćena, dug se mora isplatit! – poručio je jedan Neretvanac, referirajući se na utakmicu iz listopada, kada su klubu iz Opuzena oduzeta tri boda za zelenim stolom.

Da podsjetimo, u sudačkoj nadoknadi je za Neretvanac u igru ušao Josip Blažević, noseći broj 92 na leđima. Međutim, u zapisniku delegata susreta nije bilo igrača prijavljenog pod tim brojem. Stoga, iako je utakmica završila rezultatom 2:1 u korist Neretvanca, tri boda su ipak otišla u Metković.

Hoće li se za zelenim stolom javiti i društvo za zaštitu životinja, tek preostaje vidjeti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here