Home Vijesti Potresna snimka: Ukrajinski vojnik pjeva pjesmu Kalush Orchestra dok padaju bombe

Potresna snimka: Ukrajinski vojnik pjeva pjesmu Kalush Orchestra dok padaju bombe

159
0

Snimka ukrajinskog vojnika kako pjeva pobjedničku pjesmu Eurosonga dok se u daljini čuju eksplozije obišla je društvene mreže.

“Čestitamo Kalush Orchestru na pobjedi na Eurosong iz samog srca Mariupolja. Hvala vam na podršci!”, poručio je vojnik sa snimke koju prenosi Nexta TV.

Ukrajinski bend Kaluš Orkestra u subotu je trijumfirao u Italiji pjesmom Stefania, koja je spoj rapa i tradicionalne narodne glazbe, a posvećena je majci frontmena benda Olega Psiuka. Ukrajinci su preimenovali i jednu željezničku rutu u Stefania Express, po nazivu pobjedničke pjesme.

Bend je u nedjelju objavio i spot za pobjedničku pjesmu u kojemu se prikazuju snimke ukrajinskih žena kako spašavaju djecu iz granatiranih i razrušenih gradova. Majka Olega Psiuka Stefania novinarima je rekla da je bila jako zbunjena kad su na tržnici u njezinu rodnome gradu prolaznici od nje tražili zajedničku fotografiju.

Članovi benda Kalush Orchestra dobili su posebnu dozvolu da napuste Ukrajinu unatoč zakonu koji zabranjuje izlazak vojno sposobnim muškarcima iz države pogođenom ratom. Nakon pobjede vratili su se u svoju zemlju.

Previous article(VIDEO) BBB i igrači Dinama stali na odmorištu na autocesti. Nastala je ludnica!
Next articleFOTO: Livaković je pao na koljena nakon pobjede. Uletio je navijač

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here