Home Mozaik Potvrđena optužnica protiv Severine

Potvrđena optužnica protiv Severine

65
0

Zagrebački Općinski kazneni sud potvrdio je optužnicu, ali još nije zakazao početak suđenja pjevačici Severini Vučković zbog nametljivog ponašanja koje je kod bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih Gordane Buljan Flander izazvalo tjeskobu i uznemirenost. Optužnica zagrebačkog Općinskog državnog odvjetništva je potvrđena na sjednici optužnog vijeća suda u rujnu prošle godine, a prvo ročište još nije zakazano, doznaje 24 sata.

Kazneni zakon za nametljivo ponašanje predviđa kaznu zatvora do jedne godine. Tužiteljstvo je u svibnju 2022. izvijestilo da je podnijelo optužnicu protiv Severine Vučković zbog dva kaznena djela nametljivog ponašanja. Tužiteljstvo je, ne navodeći identitet niti precizirajući detalje optužnice, izvijestilo kako se optužnicom tereti pjevačicu da je počinila navedena kaznena djela na štetu 59-godišnjakinje i 65-godišnjakinje.

Riječ je o slučaju kada je Severina Vučković uputila Ljiljani Klinger, ravnateljici zagrebačke osnovne škole koju pohađa njezin sin, SMS poruku s uvredljivim sadržajem u kojoj je pjevačica nadodala kako bi je zadavila rukama. Mediji su ranije izvijestili da je Klinger prijavila Vučković za prijetnje no ta je prijava kasnije odbačena.

Previous articleAnti Ercegu jedna od najtežih kazni u povijesti HNL-a
Next articleXavi objasnio protuprirodnu pobjedu nad Realom: Kako Modriću uzeti loptu? Nikako!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here