Home Sport Povratak u prošlost: Rijeka je i prije 10 godina u jednoj sezoni...

Povratak u prošlost: Rijeka je i prije 10 godina u jednoj sezoni promijenila 4 trenera

553
0

Rijeka je debaklom u Bijelom Brdu i katastrofom protiv Dinama na Rujevici ispisala najcrnije stranice svoje povijesti. Situacija uvelike podsjeća na godinu u kojoj je Mišković preuzeo klub, a Rijeka se grčevito borila za opstanak.

Osim Miškovića još je jedna osoba poveznica situacije tada i sada. Sportski direktor Rijeke i prije deset godina je bio Srećko Juričić.

– Promijenili smo četiri trenera u jednoj sezoni i mislim da si klub kalibra kao što je Rijeka ne smije više dopustiti toliko promjena. Ni Scoria, ni Horvat, ni Ištuk, ni Skočić nisu krivi za situaciju u kojoj se nalazi klub. Oni su pošteno i dobro radili, govorio je Juričić prije 10 godina.

Zanimljivo, jedan od od tada smijenjenih trenera spominje se u kombinacijama za novog trenera Rijeke 10 godina kasnije. Radi se o Draganu Skočiću koji je u međuvremenu izgradio uspješnu međunarodnu karijeru čija je kruna odvođenje reprezentacije Irana odveo na Svjetsko prvenstvo.

Previous article‘Putinov maser’, čovjek koji zna tajne Kremlja pobjegao iz Rusije: Samo 4 dana kasnije, sin mu je misteriozno umro
Next articlePonudila mu maraton u krevetu ako postigne 5 golova, do kraja sezone zabio samo jedan gol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here