Home Sport Ponudila mu maraton u krevetu ako postigne 5 golova, do kraja sezone...

Ponudila mu maraton u krevetu ako postigne 5 golova, do kraja sezone zabio samo jedan gol

131
0

Poznati ruski nogometaš Aleksandar Kokorin (31) prije nekoliko godina imao je zanimljivu ponudu od glumice filmova za odrasle Aline Jeremenko koja mu je ponudila maraton u krevetu ako zabije pet golova u 10 utakmica.

Godine 2015. Alexander Kokorin dobio je ponudu za maraton u krevetu od glumice filmova za odrasle Aline Yeremenko. Trebao je samo zabiti pet golova u 10 nastupa za moskovski Dinamo.

U jednoj emisiji komentirala je perspektive ruske reprezentacije. Kokorin je dobio ocjenu 10, a potom i ponudu za 16-satni maraton u krevetu.

Alina je imala samo jedan zahtjev. Da postigne pet golova do kraja sezone u 10 utakmica koje su tada ostale napadaču Dinama.

“Ako do kraja sezone Aleksandar Kokorin postigne pet golova, obećavam da ću s njim imati maraton u krevetu koji će trajati 16 sati. To bi bio moj znak zahvalnosti za golove”, istakla je ona.

No, Kokorin se mučio do kraja te sezone. Postigao je samo jedan gol i ostao bez prilično primamljive nagrade.

No, ruskom nogometašu, poznatom kao ljubitelju lijepih žena i dobrog provoda, to nije teško palo, pa je to sigurno nadoknadio sljedećih godina.

Zbog opijanja je često bio u problemima, a 2018. je završio u zatvoru s Pavelom Mamaevom nakon što je pretukao ruskog ministra, a nešto ranije je sudjelovao u premlaćivanju još jednog muškarca.

Kokorin je u zatvoru proveo ukupno dva mjeseca. Prijetila mu je kazna od pet godina zatvora, ali je na kraju dobro prošao jer je dobio samo uvjetnu kaznu od godinu i pol.

Osim moskovskog Dinama, Kokorin je igrao i za Zenit, Soči, Spartak i Fiorentinu, a Viole su ga ove sezone poslale na posudbu u ciparski Aris Limassol.

Svakako je zanimljivo da je ovaj 31-godišnji nogometaš rođen kao Aleksandr Kartashov, ali je nakon majčine smrti odlučio uzeti njezino prezime Kokorin jer je uz nju odrastao nakon razvoda roditelja.

Ovaj nogometaš je za rusku reprezentaciju odigrao 48 utakmica i postigao 12 golova. Karijeru u reprezentaciji završio je 2017. godine.

Previous articlePovratak u prošlost: Rijeka je i prije 10 godina u jednoj sezoni promijenila 4 trenera
Next articleIzraelci kupili riječke Jadran hotele: Potencijali Rijeke kao grada su ogromni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here