Home Najnovije Požalila se svekru na muža, a tek su se onda stvari zakomplicirale!

Požalila se svekru na muža, a tek su se onda stvari zakomplicirale!

908
0

Erika Kvigl (31) iz Kentuckyja kaže da je pravu ljubav pronašla u najnezgodnijem trenutku – dok je bila u braku. A “ljubav njezina života”, kaže, također je bila u braku s njenom svekrvom!

Godine 2011. Erika je zaključila da je vrijeme da se razvede od supruga Justina Towella s kojim ima devetogodišnjeg sina. Utjehu u trenucima razvoda pružio joj je svekar, Justinov očuh Jeff Quiggle (60). Iako ih razdvaja 29 godina i tabu-veza, Erika i Jeff zaljubili su se jedno u drugo.

– Udala sam se za Justina kad sam imala samo 19 godina. Razvod mi je bio težak – kaže, dodajući da se uplašila kad je shvatila da se zaljubila u svog tasta i da se “pokušala boriti protiv toga, ali nije uspjela”.

– Znam da zvuči skandalozno i ​​da je cijela naša obitelj bila skandalizirana, ali nismo mogli protiv sebe. I učinili smo pravu stvar – sada uživamo u obitelji i našoj dvogodišnjoj kćeri Brexley. Vjenčali smo se u kolovozu 2018. i ne možemo biti sretniji – kaže Erika.

Kaže i da skrbništvo nad sinom dijeli s bivšim suprugom te da su, nakon početnog šoka, svi prihvatili novonastalu situaciju.

– Kad sam svojem svekru priznala da razmišljam o razvodu, rekao mi je i da je i sam u bračnim problemima. Malo kasnije priznao mi je da je zaljubljen u mene – kaže Erika.

Iako kaže da obitelj i dalje sumnja da su se oboje razveli jer su već bili u preljubničkoj vezi, inzistiraju na tome da su u vezu stupili tek kad su se oboje razveli.

– Sad je sve u redu. Justin nam je oprostio, svi smo opet obitelj i možemo nastaviti u normalnom tonu – kaže Jeff.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here