Home Najnovije Požalio se na razgolićenu susjedu pa dobio brutalan odgovor: Nije znao što...

Požalio se na razgolićenu susjedu pa dobio brutalan odgovor: Nije znao što ga je snašlo

363
1

Ponašanje Engleza izazvalo je na društvenim mrežama raspravu koju 29-godišnjak nije očekivao kad ga je pokrenuo. Korisnicima Reddita požalio se na svoju susjedu i sustanare koji su je podržavali zbog ponašanja za koje smatra da je suprotno “društvenim pravilima”.

Zbog vala vrućine, njegova mlada susjeda izašla u zajednički vrt i satima se sunčala u bikiniju, koji je smatrao neukusnim.

Kad ju je upozorio da se zajednički vrt ne smije tako koristiti, odgovorila je da i ona živiu toj zgradi i da je u pravu jer nikog nije ugrozila.

Kad ju je ponovno vidio, slikao ju je i poslao fotografiju WhatsApp grupi u kojoj su bili i drugi susjedi. Neki su podržali njegovo mišljenje, ali mnogi su mu rekli da je “čudan”, pa je jedan od susjeda u grupu dodao i imenovanu stanarku.

U podužoj poruci rekla je da može razumjeti da li nekome neugodno gledati je u bikiniju, ali da ne planira biti unutra dok su tako visoke temperature, prenosi Mirror.

– Njeno ležanje vani dok je polugola je neukusno. Napravila je da naša zgrada izgleda poput nekog studentskog doma. Zbog toga bi stanovi mogli izgubiti na vrijednosti – požalio se kasnije nezadovoljni susjed, ali ostale nije impresionirala njegova objava, već naprotiv.

– Fotografiranje žene u bikiniju i distribucija tih slika definitivno je devijantnije ponašanje od sunčanja tamo gdje živite – napisao je jedan od susjeda.

– Nije previše bučno, ništa ne uništava … Ne znam točno na što se žalite? S druge strane, vaša susjeda sada se ima pravo žaliti svom stanodavcu jer je jedan od njezinih jezivih susjeda maltretira i fotografira dok nikoga ne uznemirava – rekao je drugi korisnik koji je bio među mnogima koji su osudili 29-godišnjaka.

1 COMMENT

  1. Ma dajte što joj nije rekao da se makne od njegovog dvorišta ako je bez odjeće.Mogao ju je prijaviti a ne tako.Tak je sam sebe osramotio.Drugi put slikaj i prijavi policiji ako ti smeta.Prvi put opomeni osobu i stvar riješena.Mogla se pristojnije obući bar bijelu ili svijetlu odjeću na sebi je mogla obući.Danas nitko nikoga ne poštuje.Prije se uvijek slušalo ili bi bilo po rebrima sa šibom.Mislim da taj Jugoslavenski odgoj treba uvesti po cijelom svijetu kao i u školama što je bilo.A i sramotno je kako je neka zena neprikladno hodala gola u centru Jeruzalema i to odmah na izlazu iz Zida Plaća mjesta gdje se Židovi mole Bogu.Žene više ne mare gdje je dopušteno a gdje nije javno skidanje bez odjeće.Moj čovik ako ti svaki put zasmeta slikaj zenu i riješi to s policijom i prijavi.A ona ima deugo mjesto gdje moze tako hodati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here