Home Sport Poznati Youtuber objavio insajderske poruke o odlasku Dambrauskasa, Hajduk mu prijeti tužbom

Poznati Youtuber objavio insajderske poruke o odlasku Dambrauskasa, Hajduk mu prijeti tužbom

293
0

Hajduk Split našao se u još jednoj rezultatskoj krizi, a unatoč najavama o naslovu prvaka već zaostaju čak 11 bodova za admiralom hrvatskog nogometa Dinamom.

Kriza rezultata povukla je sa sobom i trenera Valdasa Dambrauskasa, koji je navodno “izgubio svlačionicu”. Baš zbog otkaza treneru misle tužiti i poznatog YouTubera, Lažnu devetku”.

Gore navedeni kanal na društvenim mrežama objavljuje svakodnevno videa o sportu, a kako je hrvatsku javnost zatekao otkaz Litavcu, to je bila goruća tema, a samim time logično je da ju je i on odabrao obraditi na svoj način.

Baš taj način se nije svidio čelnicima koji vode brigu o Hajduku u javnosti,”Press Hajduk” i zaprijetili su poznatom Youtuberu tužbom, na što je on odgovorio videom: “Hajduk će nas tužiti?”

Objavio je na svoj mail poruku koju je dobio HNK Hajduka,a u njoj piše da video šteti ugledu kluba i splitski klub se prijetio pravnim akcijama koje mogu poduzeti…

“Lažna devetka” je prije tri dana objavio video pod nazivom :” Istina o Valdasu procurila iz svlačionice?”U tom videu je objavio WhatsApp poruke koje su kružile društvenim mrežama, a on ih je dobio od nekoliko svojih fanova.

Došle je do fizičkog obračuna?

U porukama se može saznati da je predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić zabranio Marku Livaji da igra nogomet na Skalicama, a on je jedini branio sada već bivšeg trenera, Također u porukama koje je Youtube dobio možemo vidjeti da su igrači bili protiv toga da Nikola Kalinić i Livaja ne igraju obranu.

Na svom kanalu broji čak 40 tisuća pratitelja, a vidjet ćemo kako će na taj broj utjecati ova velika medijska priča. Dambrauskas se prema porukama fizički obračunao sa jednim od igrača, te je to možda razlog tako brzog rastanka…

Previous articleMeghan na sprovodu tješila shrvanog Harryja, izašli iz crkve držeći se za ruke
Next articleUhvaćen pomagač navijača koji je na utakmici u Lici pucao iz zolje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here