Home Vijesti Pravaši: Izdaja dr Kirina je bila očekivana!

Pravaši: Izdaja dr Kirina je bila očekivana!

1971
1

kirinRadna sjednica Županijskog vijeća HSP AS Primorsko-goranske županije i Podružnice HSP AS Rijeka kojoj su nazočili stranački dužnosnici okolnih županija održana je u prostorijama HSP AS u Rijeci. Sjednicom su predsjedavali predsjednik ŽV HSP AS PGŽ Davor Čop, predsjednik Podružnice HSP AS Rijeka Predrag Šegota te član Predsjedništva stranke iz Crikvenice Davorin Borščak i dopredsjednik Glavnog stana Oliver Pičuljan iz Lopara.

Sjednici su nazočili nizabrani vijećnici s područja PGŽ, uključujući vijećnika HSP AS u Gradskom vijeću Grada Rijeka Stjepana Dobovičeka. ‘Nakon iznenadne, ali očekivane izdaje i trgovine od strane prim. dr. Ivana Kirina zaključak stranačkog vodstva je kako je HSP AS na ovim prostorima ostao jedinstven te da će izaći sa snažnom listom HSP AS i Domovinske koalicije za VIII. Izbornu jedinicu’, zaključak je sastanka.

Tešku situaciju HSP AS u Rijeci mogao bi uskoro dodatno uzdrmati gubitak parlamentarnog statusa u Rijeci. Aktualni gradski vijećnik Stjepan Doboviček mijenja upravo Ivana Kirina čiji je mandat u mirovanju i može ga u svakom trenutku aktivirati.

1 COMMENT

  1. HDZ je uspješno odstranio Ružu Tomašić iz HSP AS, stranku koju je Ruža stvorila. Već mi je tad bila čudna uloga Kirina, a sad je potpuno jasno da je i On tome pomogao, a sad je nagrađen od HDZ-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here