Home Vijesti Predrag Miletić: Dobili smo predsjednika koji zagovara građansko društvo

Predrag Miletić: Dobili smo predsjednika koji zagovara građansko društvo

725
0

Dobili smo predsjednika koji zagovara demokratsko građansko društvo, društvo jednakih građana bez obzira na naciju, vjeru i svaku drugu posebnost, istaknuo je na današnjoj riječkoj tiskovnoj konferenciji političkih stranaka koje su podržale Milanovića u 2.krugu predsjedničkih izbora tajnik Liste za Rijeku Predrag Miletić.
– Zahvaljujem posebno svim članovima, simpatizerima i biračima Liste za Rijeku koji su izašli na izbore i pomogli da rezultat lijevog kandidata u Rijeci u 2. krugu u srazu s istom protukandidatkinjom bude čak 5% bolji nego prije 4 godine. To je politika za koju se Lista za Rijeku zalaže od svog osnutka, politika koju želimo kako u Rijeci tako i u cijeloj državi. Kolinda Grabar Kitarović provodila je politiku kakvu velika većina građana Rijeke i regije ne želi i to su naši građani i pokazali na ovim izborima, istaknuo je.
– Njezine uvredljive izjave o jednom od simbola grada i regije HNK Rijeci su nešto što preko čega mi kao riječka i regionalna stranka nismo mogli prijeći. I zato pozdravljamo njezin odlazak iz visoke politike, zaključio je Miletić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here