Home Mozaik Predstava Laure Marchig „Alfa Romeo Jankovits“ izvedena i u Trstu

Predstava Laure Marchig „Alfa Romeo Jankovits“ izvedena i u Trstu

398
0

Predstava Laure Marchig, „Alfa Romeo Jankovits“, koju je Talijanska Drama HNK Ivana pl. Zajca u režiji Tomassa Tuzzolia realizirala u koprodukciji s talijanskim partnerima “Golden Show”(Rim -Trst) Kazalište Stalno gledalište Il Rossetti iz Trsta i drugima, nakon uspješnog predstavljanja u Rijeci, 8. lipnja je premijerno izvedena i u čuvenom Tršćanskom kazalištu Il Rossetti. Predstava se reprizira sve ove dane, ostaje na repertoaru do 13 lipnja. Svake je večeri, predstava popraćena ovacijama.
Laura Marchig je jučer na večer iznenadila glumce te je zajedno sa riječkim jazzistom Darkom Jurkovićem Charliem i poznatim talijanskim književnim kritičarima i kulturnim djelatnicima Fulviom Senardiem i Walter Chieriginom, došla pogledati predstavu. Na kraju izvedbe, glumci, Bruno Nacinovich, Mirko Soldano, Andra Tich, Serena Ferraiuolo i Ivna Bruk, koje je publika nagradila toplim i dugim aplauzom, pozvali su Lauru Marchig na poklon te je tršćanska publika imala priliku aplaudirati i autorici ove, do sada nepoznate priče o čudesnom riječkom bolidu Alfa Romeo 6C 2300 Aerodinamica Spider, tj. o riječkoj-fijumanskoj Alfi“

FOTO: Na slici autorica Laura Marchig, nakon jučerašnje tršćanske reprize, zajedno sa glumcima predstave „Alfa Romeo Jankovits“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here