Home Vijesti Preregulacija prometa zbog dječje karnevalske povorke

Preregulacija prometa zbog dječje karnevalske povorke

62
1

Zbog održavanja Dječje karnevalske povorke dana 06.02.2010. godine u vremenu od 12:30 do 18:00 sati zabranjuje se prometovanje svim vozilima ulicom Fiumara, Scarpinom, Adamićevom, Splitskom, Zadarskom, Ulicom Riva, I. Henckea i Ribarskom ulicom. Promet će se preusmjeriti na na raspoloživi dio cestovne mreže.

RK10_trasa djecja povorka

Zabrana parkiranja

Parkiranje vozila biti će zabranjeno na slijedećim lokacijama:

Parkiralište „Delta“ i Putnička obala od 00,00 do 24,00 sata. Zadarska ulica, Splitska, Zanonova,Ulica Riva, Ulica Školjić i parkiralište Školjić od 06,00 do 20,00 sati. Molimo vozače da s mjesta zabrane, vozila uklone do subote 06.02.2010. godine najkasnije do 06:00 sati. Po isteku tog vremena vozila će se premještati paukom na sjeverni dio parkirališta Delta.

Gradski autobusi zaustavljati će se na svim usputnim gradskim stajalištima.

Prigradski autobusi u vremenu od 12:00 do 18:00 sati umjesto sa terminala Delta i Trga bana Jelačića polazit će s parkirališta Školjić.

Na privremenoj trasi linija autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici N. Tesle i F. la Guardia.

Taxi stajališta

U vrijeme zabrane prometa taxi stajalište u Ulici Matije Gupca biti će van funkcije. U vrijeme zabrane prometa taxi stajalište iz Ulice Riva privremeno se premješta u Trpimirovu ulicu, na sjeverni prometni trak rezerviran za vozila javnog prijevoza.

Previous articleFASHIO ROSSO 02 (Fiumanski obračun kod O.K. galerije)
Next articleDionica HT-a na 309 kuna, analitičari očekuju dividendu od 15 do 30 kn

1 COMMENT

  1. A šta ako bude pljusak i “male” maškare se presele u Dvoranu mladosti na Trsat , hoće li i onda važiti ta regulacija prometa ?
    Vaš novinar je i to trebao istražiti i objaviti !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here