Home Kolumne PRESSING: Aleksandra Kolarić na koljenima pred Zlatkom Komadinom

PRESSING: Aleksandra Kolarić na koljenima pred Zlatkom Komadinom

2598
0
Aleksandra-Kolaric-2
Piše Giancarlo KRAVAR

Predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) Aleksandra Kolarić, koju je Zoran Milanović izbacio iz SDP-a zbog lošeg vođenja PR-a, a ustvari zato što mu se usprotivila, izabrala je Opatiju za konferenciju o odnosima s javnošću. Opatiju gdje ima prijavljeno boravište i župan PGŽ-a i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina.

Komadina, koji vodi tzv. riječku frakciju partije koje je u nekoliko navrata bezuspješno pokušala srušiti premijera Milanovića , pojavio se na skupu, na kojemu je i govorio. “Svi smo i subjekti i objekti PR-a”, rekao je Komadina koji nije propustio, kao što piše današnji riječki Novi list, dodati da je na skup došao ne samo kao župan, već i kao čovjek koji dobro poznaje predsjednicu HUOJ-a, Aleksandru Kolarić, bivšu članicu SDP-a, koja to ponovo pokušava postati.

Kako će potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina pomoći Aleksandri Kolarić da se ponovno vrati u partiju nije poznato, ali je za svaku osudu da Kolarićka bira najstarije hrvatsko ljetovalište Opatiju za organizaciju konferencije HUOJ-a, ne bi li došla Komadini na koljena kako bi joj drug pomogao u nastavku njezine političke karijere. Novi list ne piše da li je Komadina ugostio Kolarićku u svojoj luksuznoj kući-rezidenciji u Veprincu podno Učke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here