Home Kolumne PRESSING: Verbalni građanski rat

PRESSING: Verbalni građanski rat

1056
0

Desnica je u ofanzivi! Ante Prkacin načelnik glavnog stožera HOS-a je za sedam Dnevno izjavio da je Za dom spremni ustaški pozdrav. A on je blizu Jasenovca gdje su Ustaše ubijale Srbe, Rome i drugačije misleće Hrvate.

Što je u Hrvatskoj situacija gora to su jača verbalna prepucavanja koja su stigla dotle da možemo govoriti i o pravom verbalnom građanskom ratu. Posebno nakon što je iz Zagreba maknut Trg marsala Tita. On je preimenovan u Trg republike koji je maknut devedesete. Jer je bio komunistički…

Ne čudi da je u anketi RTL televizije za najpopularnijeg političara izabran nitko.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, naša Riječanka i Grobničanka jedna je od rijetkih glasova razuma. Ukazuje na potrebu kvalitetnijeg obrazovanja, za poticanje je poduzetništva, upozorava na veliko iseljavanje i zauzima se za demografsku politiku.

Rijeka u Zagrebu ima još jednog važnog političara. To je predstavnik talijanske nacionalne zajednice Furio Radin. On je dopredsjednik Sabora. Očekujem da će on podići svoj glas kao čovjek i kao Talijan. U tom ću slučaju i ja biti ponosan sto mi je majka Talijanka i što sam član Zajednice Talijana jer ovaj verbalni građanski rat medju Hrvatima treba zaustaviti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here