Home Najnovije Prevarila sam supruga s nekoliko kolega, ali i s tastom, a sada...

Prevarila sam supruga s nekoliko kolega, ali i s tastom, a sada sam saznala nešto što je sve promijenilo

342
0

“U posljednjih nekoliko mjeseci spavala sam s nekoliko muškaraca, uključujući mog otuđenog supruga, tasta i nekoliko momaka s posla”, napisala je jedna Engleskinja.

Rekla je u kakvoj se situaciji nalazi.

I zatražila je pomoć od psihoterapeutkinje Jane.

„Potpuno sam se izgubila otkako mi je majka preminula. Sad sam trudna nekoliko tjedana i imam dojam da se odjednom trijeznim, jer ne znam tko je otac. Da budem iskrena, mislim da je otac suprug, jer sam s njim imala najviše odnosa “, napisala je žena.

“Ali imao sam nezaštićene seksualne odnose sa svojim kolegama, a jednom kad sam se stvarno napila, i sa svojim tastom. U kaosu sam i jako se sramim sebe “, dodala je.

“Želim zadržati dijete, ali osjećam se prljavo i glupo. Što ako dijete ni najmanje ne liči na mene? Što ako se moj suprug, koji se otuđio, odbije vratiti se kući i svi počnu pričati o meni? ”, Pita ova žena.

„Teško je razdoblje iza vas. Očito je da vas je majčina smrt jako pogodila, zato si dajte oduška. Mislim da bi vas o ovima sada trebalo najmanje brinuti. Kad se dijete rodi, možete napraviti DNK test i utvrditi tko je otac. Naravno, ako želite. “Očito želite da vam se muž vrati, pa razgovarajte s njim o svojim pogreškama i kako učiniti da vaša veza uspije”, odgovorila je Jane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here