Home Mozaik Prijateljici oprostila što je spavala s njenim mužem, a ona joj zadala...

Prijateljici oprostila što je spavala s njenim mužem, a ona joj zadala novi udarac: Opet prolazi kroz pakao

89
0

Kada ljudi pogriješe, postaje vrlo teško odlučiti treba li im oprostiti ili je bolje okrenuti se i otići. U takvim situacijama nekad prevlada srce, a nekad mozak i posljedice te odluke ostaju tu da nas na to zauvijek podsjećaju.

Upravo se to dogodilo jednoj ženi, koja je odlučila oprostiti svom suprugu i najboljoj prijateljici nakon što ih je uhvatila u prijevari.

– Prijateljica koja je imala kratku vezu s mojim mužem sada glumi žrtvu nakon što sam im oprostila. Kad god imamo svoja tjedno druženja, ima hrabrosti požaliti se da to što mene i njega tako redovito viđa zajedno utječe na njezino psihičko zdravlje – napisala je žena za San tražeći pomoć od terapeuta u rubrici “Draga Deidra”.

Kaže i da kad naletiš na nju u gradu, ona ih pokušava ignorirati i pravi se da ih ne poznaje. Sada se pita kako vratiti njihovo prijateljstvo na pravi put, pogotovo jer su ona i suprug ostali zajedno nakon njegove afere.

– Pokušava se iskupiti, jako je ljubazan, strpljiv i pun ljubavi. Čini se da je zaboravio što je napravio i samo mu je drago što smo zajedno. I ja sam sretna, ali me stalno podsjećaju na ono što su učinili i pokušavam se nositi s bolom. Ja sam ta sa slomljenim srcem – nastavila je.

– Zvuči kao da je vašem mužu iskreno žao. Nastavite razgovarati s njim. Dajte mu do znanja da ste još uvijek povrijeđeni i dajte mu priliku da vas uvjeri da vas voli. Što se tiče prijateljice, htjeli vi ostati prijatelji ili ne, dajte joj do znanja koliko vas je povrijedila i što osjećate prema njoj. Njezin odgovor pomoći će vam da odlučite hoćete li je zadržati kao prijateljicu ili prekinuti sve veze – odgovorila je Didra.

Previous articleTorcida u Splitu pretukla dva navijača Partizana (FOTO)
Next articleNeugodna situacija u Ankari: Ukrajinski novinar postavio pitanje Lavrovu – uslijedio je šokantan odgovor (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here