Home Mozaik Primio ukrajinsku izbjeglicu pa za 10 dana zbog nje napustio ženu i...

Primio ukrajinsku izbjeglicu pa za 10 dana zbog nje napustio ženu i djecu!

274
0

Tony Ganet (29) iz Bradforda napustio je suprugu Loronu (28) nakon što se zaljubio u Sofiju Karkadym (22), ukrajinsku izbjeglicu koja je na početku invazije napustila rodni Lavov. “Zaštitnik” se, želeći pomoći, prijavio na Vladin program pomoći ukrajinskim izbjeglicama, no kada od njih nije dobio odgovor postao je nestrpljiv pa je pomoć zatražio na društvenim mrežama.

Tony i Lorona primili su Sofiju u svoj dom, a nešto više od tjedan dana nakon što je stigla, Tony je prekinuo svoj brak i odlučio započeti novi život.

“Počelo je jednostavnom željom da se učini ispravno i da se nekome da krov nad glavom, muškarcu ili ženi. Situacija je kulminirala prošle subote kada je Lorona napala Sofiju, vičući na nju, izgovarajući teške riječi od kojih je plakala. Rekla je da Sofia “Ne može više ostati pod našim krovom i nešto je kliknulo u meni. Žao nam je zbog boli koju smo prouzročili, ali ja sa Sofijom imam odnos kakav nikada prije nisam imao”, rekao je za The Sun.

Njegova nova partnerica Sofia rekla je da se “takve stvari događaju”.

Tonyjevoj bivšoj supruzi Loroni dojadila je bliska veza koju je stekao sa Sofijom, jer bi njih dvoje zajedno išli u teretanu i satima razgovarali na parkiralištu. Na kraju je naredila Sofiji da ode, no začudila se kada je Tony objavio da i on odlazi, pa su se mladenci smjestili u kuću njegovih roditelja.

Navodno nije razmišljao o djeci, budući da ih nije ni spomenuo, a Loronina prijateljica također je za “The Sun” rekla da je potpuno uništena.

“Bila je s Tonyjem 10 godina, a za samo 10 dana njezina se obitelj raspala”, rekao je.

Previous articleStiže nagla promjena vremena!
Next articleTomić: Najbitnija je pobjeda, ostalo je za zaborav!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here