Home Sport Primorjaši u Gruziji, evo gdje možete pratiti utakmicu!

Primorjaši u Gruziji, evo gdje možete pratiti utakmicu!

136
0
2022 05 21
Olympic kompleks u Tbilisiju

Uzvratna utakmica LEN Euro Cupa Dinamo – Primorje EB u Tbilisiju, glavnom gradu Gruzije, na krajnjem istoku Europe počinje u 16.00 sati po hrvatskom vremenu. Riječani su prvu utakmicu dobili 8:7. Dvije i pol minute prije kraja bilo je puno bolje, 8:5.

– Tada smo napravili puno pogrešaka u obrani koje smo analizirali odmah nakon utakmice tako da ako želi,o pobijediti u Gruziji, te pogreške moramo svesti na minimum – napominje Viktor Tončinić, mladi i vrlo potentni centar Riječana.

Kudikamo iskusniji suigrač mu, Jaša Kadivec koji ima 30 godina, kapetan je slovenske reprezentacije ne slaže se baš da je u prvom susretu bilo puno pogrešaka u obrani. Što je dosta logičan zaključak budući da su primorjaši ipak u toj utakmici primili 7 golova, što nikako nije puno.

– Odigramo li obranu onako kako smo odigrali u Rijeci, ako se pripremimo na suparničke igrače onako kako smo to tada učinili, no ako s druge strane popravimo igru u napadu, tada imamo šansu za prolazak u četvrtfinale. Po onom što smo vidjeli u prvoj utakmici, mislim da smo mi malo bolji od njih, samo da nismo na Kantridi napravili neke pogreške. Da toga nije bilo, pobijedili i s više od jednog gola razlike – rekao je Kadivec na press konferenciji riječkog kluba prije polaska na put za Tbilisi.

Utakmicu možete pratiti u direktnom prijenosu na Yutube kanalu:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here