Home Sport Primorje EB se oglasilo povodom informacija o incidentu u kojem je sudjelovao...

Primorje EB se oglasilo povodom informacija o incidentu u kojem je sudjelovao njihov bivši igrač!

54
0

Nakon jučerašnjih izvještaja talijanskih medija prema kojima je član Lazija, Riječanin Sven Augusti Santini (22) gol hodao po prometnoj ulici u Rimu zbog čega su vozač i suvozač jednog automobila doživjeli nesreću, a nakon dolaska karabinjera se opirao i napao policajce, priopćenjem se javio i njegov bivši klub, Primorje EB.

“Uslijed većeg broja novinskih članaka koji su popratili nezgodu našeg bivšeg igrača Svena Augustija, ovim putem koristimo priliku da navedemo da je Sven za vrijeme svog članstva u Klubu pokazao iznimnu razinu odgovornosti, profesionalnosti i posvećenosti vaterpolo sportu.

Na taj način je svojim radom, postigao veliki napredak i odlučio se otisnuti se u inozemne vode. U cilju daljnjih saznanja o ovom nesretnom događaju, VK Primorje EB poziva svu zainteresiranu javnost na poštivanje privatnosti mladog sportaša u svrhu što bržeg oporavka našeg Svena.

U ime cijelog Kluba i svih članova, Svenu želimo još jednom sve najbolje, što brži oporavak i povratak treninzima, utakmicama i golovima”, napisali su iz Primorja.

Previous articleČilić s lakoćom prošao prvo kolo ATP-a u Sankt Peterburgu
Next articleSlovenija značajno postrožila mjere!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here