Home Sport Primorje palo 4 sekunde prije kraja

Primorje palo 4 sekunde prije kraja

898
4

Riječani su poraženi od Szegeda u trećem kolu kvalifikacijskog turnira Eurolige pa će kao drugoplasirani na ždrijebu skupina biti u nepovoljnijoj poziciji. Primorjaši su imali sve u svojim rukama ali su prednost izgubili u posljednjoj četvrtini u kojoj nisu uspjeli pronaći put do mreže odličnog Bakse, a primili su dva gola.

Utakmica je odlučena samo četiri sekunde prije kraja spornim golom nakon što je poslije Kayesovog udarca lopta ostala negdje na gol liniji. Suci su unatoč protestima svirali gol pa je na kraju ostalo 10:9 (2:2, 4:4, 2:3, 2:0) za domaćina. Najefikasniji u redovima Riječana bio je Petar Muslim s 4 gola. (rd)

4 COMMENTS

 1. PRIMORJE neće nikad biti prvakom ičega !
  Ima sad koliko toliko dobre igrače, ali što im to vrijedi kad imaju trenera koji nema “štofa” za prvaka.
  Valjda je u kamenu zapisano da jedino Gadafi Roje može biti trener Primorja !
  Brzo će Sloboda vidjeti da niti njegovi novci tu ne mogu ništa pomoći.

 2. Što nije Roje vlasnik kafića 08 u sklopu novog kompleksa Kantrida ? Uvijek kad mi Nadia na bazenu donese račun piše vl. Roje. Kako može biti i trener i vlasnik kafića? ljudi nemaju posla a on je na duploj plaći

 3. Može,može…Roje je najprije poduzimač, pardon. poduzetnik za svoj račun, a treniranjem Primorja se bavi onako…iz hobija.
  Od tuda i takvi rezultati jer ako Primorje i kiksa , nema veze, on lijepo nazove svoju sestru i pita koliki je bio večeras inkas jer svake godine novi roditelji upisuju novu djecu na bazen u slobodne aktivnosti i ti isti roditelji mu svaki dan pune kasu.
  Svake godine novi…Roje je izmislio PERPETUM MOBILE , a Primorje….kako bude.
  Da se samo Jobo Kurtini može dići iz groba i nategnut mu uši !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here