Home Mozaik Probudila se pored mrtvog dečka, tu su bila i djeca: Morala mu...

Probudila se pored mrtvog dečka, tu su bila i djeca: Morala mu je ispuniti posljednju želju

225
0

Žena iz Walesa probudila se i pronašla svog dečka mrtvog pored sebe, nakon čega je počela spavati sa svojom djecom jer se boje da će i ona umrijeti u krevetu, prenosi Mirror.

Amelia Townson (29) iz Wrexhama bila je u vezi s Damianom Jonesom (30) devet godina. Iako je bolovao od epilepsije, za sebe je govorio da je uvijek bio lik i izgled zdravog čovjeka.

No, u svibnju prošle godine počeo je imati problema s disanjem te je hitno otišao u bolnicu, no liječnici su mu rekli da je samo ozlijedio mišić tijekom vježbanja. Damienovo stanje se nije popravljalo, a kada je dva dana kasnije otišao u krevet, nije se probudio.

Preminuo je unatoč naporima njegove djevojke da ga reanimira.

– Započela sam reanimaciju Damiena, samo sam htjela da se probudi. Djeca su gledala kako ga pokušavam oživjeti gotovo 20 minuta dok smo čekali hitnu pomoć. Bilo im je strašno – rekla je Amelia.

Damien je hitno prebačen u bolnicu, no liječnici su mogli samo konstatirati njegovu smrt.

Unatoč šoku i tuzi zbog iznenadnog gubitka voljene osobe, Amelia je rekla da je posljednja obiteljska noć koju je provela zajedno bila savršena.

– Njegove posljednje riječi meni, noć prije nego što je umro, bile su “volim te”. Gledali smo film u krevetu s djecom, pa smo svi zajedno proveli divnu večer. To mi je velika utjeha – rekla je Amelija.

Dodala je kako imaju ogroman krevet u kojem su svi zajedno prespavali te kobne noći.

Amelia je opisala bolne trenutke kroz koje su prošli kao par. Imala je čak osam spontanih pobačaja, a njihova prva kći rođena je mrtva 2014. godine.

– Razarao nas je svaki spontani pobačaj i Damien je to jako loše podnosio. Gubitak naše kćeri posebno mu je teško pao – ispričala je žena, dodavši da je njezin partner gubitak podnio vrijednim treninzima.

Taman kad su trebali dići ruke od obitelji, u svibnju 2015. dobili su sina Davida, a ubrzo zatim i kćer Esme-Rose.

– Bilo nam je drago što smo konačno postali roditelji. Damien je i sam bio kao veliko dijete, samo je želio biti tata. Bili smo tako sretna mala obitelj – rekla je.

Gotovo godinu dana nakon što je Damien pokopan pokraj svoje mrtvorođene kćeri Ave-Mae, Amelia je konačno saznala da je umro od nedijagnosticiranog srčanog oboljenja. Imao je srčanu aritmiju i stenozirani ateromi koronarne arterije.

– Čekali smo devet mjeseci da saznamo zašto je Damien umro. To je veliki šok. Izgledao je tako dobro i zdravo, još je cijelo vrijeme bio u teretani – rekla je shrvana žena i dodala da djeca i dalje spavaju s njom po svojim željama, jer se boje da je ne izgube kao i oca.

Previous articleSjećate se župnika koji je ženu nakon ispovijedi pozivao na grupnjak? Priča je upravo dobila svoj nastavak!
Next articleSinu (15) dopustili da živi i seksa se s curom (15). Prijeti im zatvor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here