Home Mozaik Sinu (15) dopustili da živi i seksa se s curom (15). Prijeti...

Sinu (15) dopustili da živi i seksa se s curom (15). Prijeti im zatvor.

335
0
Ilustracija

Supružnici iz okolice Koprivnice mogli bi završiti u zatvoru jer su malodobnom sinu (15) omogućili da dovede djevojku (15) s kojom je imao spolne odnose u kući, javlja Danica.hr.

Prema optužnici, sve se događalo poktraj prošle godine, točnije od početka rujna do kraja studenoga u selu blizu Koprivnice. Ivana i Zdravko optuženi su za omogućavanje izvanbračnog života s djetetom. Ako budu proglašeni krivima prijeti im do tri godine zatvora.

“Kao roditelji djeteta mlađeg od 16 godina dopustili su da njihov sin dovede maloljetnicu u njihovo domaćinstvo, gdje su zasnovali životnu zajednicu i održavali spolne odnose. Time su počinili kazneno djelo protiv braka, obitelji i djece – omogućavanje izvanbračnog života s djetetom”, navodi se u optužnici.

Tijekom istrage Ivana i Zdravko rekli su kako u tome ne vide ništa loše jer su sin i djevojka već dvije godine u vezi. No, priznaju kako je majka djevojke bila protiv te veze te je došla po kćer.

Slučajem se bavio i Centar za socijalnu skrb u Koprivnici čija je djelatnica razgovarala s optuženom majkom Ivanom.

“Ispričala nam je kako je ona sinu i njegovoj djevojci rekla da mogu živjeti zajedno kod njih, ali neka paze da im se ne dogodi trudnoća. Po tome sam zaključila da im je Ivana dopustila i omogućila da žive zajedno.

Rekla mi je da je ona čak sudu podnijela zahtjev da se njenom maloljetnom sinu dopusti da sklopi brak s curom prije punoljetnosti jer je smatrala da njih dvoje dobro utječu jedno na drugo”, naglasila je socijalna radnica.

Malodobni sin i njegova djevojka izuzeti su iz svojih obitelji i smješteni u dječje domove. Ivanu i Zdravka pak čeka suđenje.

Previous articleProbudila se pored mrtvog dečka, tu su bila i djeca: Morala mu je ispuniti posljednju želju
Next articleNajvatrenija Hrvatica pozirala u minijaturnom bikiniju. Jedan detalj je posebno zapeo za oko! (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here