Home Sport Procurile poruke Barcinih šefova: Messija zvali štakorom i hormonalnim patuljkom!

Procurile poruke Barcinih šefova: Messija zvali štakorom i hormonalnim patuljkom!

94
0

Španjolski list El Periodico objavio je u utorak prepisku bivših članova uprave Barcelone iz vremena Josepa Bartomeua. Bartomeu, klupski odvjetnik Roman Gomez Ponti i članovi najužeg Barcinog vodstva imali su grupu na WhatsAppu u kojoj su se redovito dopisivali, a Ponti je tijekom pandemije u razgovoru s Bartomeuom ružno izvrijeđao Messija.

Bilo je to vrijeme kad su se u Barceloni drastično rezali ugovori, a Messi je upozorio upravu da njegov i ugovor njegova prijatelja Luisa Suareza nitko ne smije dirati. Bartomeu se nećkao, nakon čega je Ponti napisao seriju uvreda na račun Argentinca.

“Barti, ne možeš biti tako dobar prema tom kanalizacijskom štakoru. Ovaj klub mu je dao sve, a onda je odlučivao o transferima, novim ugovorima, sponzorima za sebe itd. Moraš misliti i na Suarezov ugovor, na onaj Jordija Albe, a tu su i provizije za potpis Ansua Fatija i Messijeva agenta, koji ne zna ni čitati, a partner mu je diler.

Iznad svega toga su i nagomilane ucjene i nepristojnost koju svi mi u klubu trpimo od tog hormonalnog patuljka, koji može Barci biti zahvalan što je uopće živ. I on tebi šalje poruke ‘Predsjedniče, smanjite svima plaće, ali meni i Suarezu nemojte.’ Nadam se da će otići iz kluba, što je najgore što mu se može dogoditi”, napisao je Ponti.

Članovi grupe potom diskutiraju tko je El Mundu dao detalje Messijeva astronomskog ugovora koji je šokirao svijet te zaključuju da je to napravio Joan Laporta, današnji predsjednik, a tada kandidat za predsjednika Barcelone.

“Morat ćemo razmisliti oko Messija. Slažem se, u puno toga si u pravu, njegov ugovor je 15 posto budžeta kluba, ali moramo misliti na sve ono što on klubu donosi u svakom pogledu”, odgovorio je Pontiju Bartomeu.

Previous articleHorvat: Egipat je ekipa koja gazi u obrani i u napadu
Next articleButković ispričao kako je Bačić u dramatičnom preokretu postao ministar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here