Home Sport Horvat: Egipat je ekipa koja gazi u obrani i u napadu

Horvat: Egipat je ekipa koja gazi u obrani i u napadu

88
0

“Egipat je jedna ozbiljna reprezentacija koju respektiramo, ali smo svjesni i svojih kvaliteta”, izjavio je u četvrtak hrvatski rukometni izbornik Hrvoje Horvat, uoči prve utakmice na Svjetskom prvenstvu, koje se od 11. do 29. siječnja održava u Poljskoj i Švedskoj. Hrvatska i Egipat igraju prvu utakmicu u skupini G na Svjetskom prvenstvu u Jonkopingu s početkom u 20:30.

“Egipat je ozbiljna reprezentacija, gazi u obrani, u tranziciji i u napadu. Respektiramo ih, ali smo svjesni svojih kvaliteta. To je jedna reprezentacija koja ima širok roster i dobru 6-0 obranu, iz koje vuku u leđa. Lijevi vanjski su ti koji donose puno odluka. Naša obrana je na to spremna, pripremili smo se na njihove individualne i kolektivne karakteristike”, kazao je Horvat.

“Spremni smo, odradili smo dobre pripreme. U principu sve što smo htjeli smo i odradili. Očekuje nas rat svih 60 minuta, gdje svi moramo biti koncentrirani i fokusirani i onda neće izostati dobar rezultat”, nastavio je hrvatski izbornik.

Previous articleVIDEO: Pogledajte apsolutni hit! Argentinac prošao pored Đokovića, a ovaj mu poručio: ‘Što gledaš glupane?‘
Next articleProcurile poruke Barcinih šefova: Messija zvali štakorom i hormonalnim patuljkom!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here