Home Mozaik Prodaje pljuvačku, štapiće za uši i prljave stvari, a zarađuje veliku lovi:...

Prodaje pljuvačku, štapiće za uši i prljave stvari, a zarađuje veliku lovi: Ljudima se povraća od ovog smeća (VIDEO)

58
0

Rebecca Blue iz Sjeverne Karoline zarađuje prodajući svoje osobne stvari za nevjerojatne svote novca i savjetuje drugima da slijede njezin primjer. Bivša striptizeta počela je prodavati svoju odjeću, uključujući rabljeno donje rublje i čarape, no ubrzo je pronašla još unosnije stvari.

Kaže da sada zarađuje do 2000 dolara mjesečno (1815 eura) nakon što je počela prodavati svoju ponudu pilinga za kožu, slinu, nokte na nogama…

“Moja najskuplja prodaja bila je kada sam prodala rabljenu spiralu”, otkrila je Rebecca.

Poduzetnica otkriva i da joj plaća varira između 500 i 2000 dolara (453 i 1815 eura) mjesečno.

@rebekkablue #duet with @professionalgoddess #weirdthingsisellontheinternet ♬ Elevator Music – Bohoman

“To je sve zbog mog dugog popisa. Tu je donje rublje, čarape, nokti na nogama, dlake na tijelu, slina, ušni vosak, kuglice vate, vreće za smeće, jastučići, pa čak i korištene maske za lice. Ali, najčudnija stvar “Stvari koje su me pitali o toaletnom papiru ili žvakanoj hrani”, rekla je Rebeka. Obitelj i prijatelji je ne pitaju za posao.

“Prijatelji su mi velika podrška, a neki su se čak uključili u posao iako je njihova reakcija isprva bila šokantna. Sve što prodajem je sigurno i uz pristanak”, kaže.

Rebecca često dijeli videozapise onoga što prodaje. U nedavnom videu otkrila je da je komplet škarica za nokte prodala za 300 dolara (272 eura), ali i da je kupac imao vrlo specifične zahtjeve.

Danas sam prodala odrezane nokte na nogama, a kupac je htio samo da ih pomiješamo s prašinom iz lopatice za smeće i pažljivo spojimo zajedno – objašnjava Rebecca.

Previous articlePogledajte golčinu u sudačkoj nadoknadi koja je spasila talijanski klub od ispadanja
Next articleVIDEO: Pogledajte atmosferu u publici za vrijeme nastupa Let 3 na Eurosongu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here