Home Mozaik Profesionalni bodybuilder postao je otac i ne ispušta svog dječaka iz ruku....

Profesionalni bodybuilder postao je otac i ne ispušta svog dječaka iz ruku. Žene ga nazivaju savršenim.

131
0
1513005 untitled ls
1513005 untitled ls

Prije godinu i pol profesionalni bodybuilder Ross Dickerson (35) postao je otac dječaka kojeg ne pušta iz ruku kad god je kod kuće. Na brojnim videima koji kruže društvenim mrežama vidljivo je da je on suprug i otac kakvog bi poželjela svaka žena. Naime, dan počinje paljenjem perilice dok beba spava. Zatim nahrani mačke, pospremi kuću i izbaci rublje iz perilice, među kojima su uglavnom stvari za bebu.

Budući da je često sa sinom, nastoji što više trenirati kod kuće, kako bi što manje vremena provodio u teretani. Dok vježba, uz njega je beba u kolijevci, a mališana često uključuje u brojne vježbe kako se ne bi osjećao zapostavljeno. Ross je oženjen kolegicom fitness modelom Lily Stokes. Par često dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama, no na Rossovom profilu najbrojnije su one na kojima je sam sa sinčićem.

Svaka njegova objava izaziva veliki interes na Instagramu, a žene ga nazivaju savršenim tatom.

“On je sama definicija ponosnog oca.”

“Ovo je prvi put da vidim ovog čovjeka. Imam 17 godina i sada sam inspiriran da radim na svom tijelu kako bih jednog dana izgledao ovako.”

“Gospode, reci mi koga trebam spasiti da bi mi svemir poslao ovakvog čovjeka?”

“Sviđa mi se kako beba oduševljeno gleda svog tatu koji mu je već uzor!”

Dickerson je rođen 1989., veći dio djetinjstva proveo je u Londonu, no kasnije se preselio u SAD. Nakon povratka u Ujedinjeno Kraljevstvo 2009., sada dijeli svoje vrijeme između Londona i Miamija na Floridi, gdje se, kako kaže, osjeća najviše kao kod kuće.

Ross se godinama pridržavao stroge dijete i brutalnog režima treninga kako bi došao u savršenu formu za natjecanja i fotografiranja. Prikupio je impresivnih 5 milijuna pratitelja na Instagramu. Otvoreno govori o svojim psihičkim problemima, napominje kako mu vježbanje pomaže da ih prevlada, a sada mu pomažu supruga i sin. Otvoreno je govorio o upotrebi steroida, naglašavajući kako vjeruje da je potrebno natjecati se na najvišoj razini bodybuildinga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here