Home Mozaik Urnebesni video djevojčice i psa: Roditelji stavili ljubimicu preko noći u kavez,...

Urnebesni video djevojčice i psa: Roditelji stavili ljubimicu preko noći u kavez, evo što je napravila s njim

203
0
1513028 untitled ls
Tiktok

Između djece i njihovih ljubimaca postoji posebna veza. Pokazala je to i jedna djevojka, a njezinom činu divilo se čak 15 milijuna ljudi

Djevojčica svaku večer ušulja psa u sobu nakon što ga roditelji prije spavanja stave u kavez. Pas Wrangler ima ovu rutinu spavanja u kavezu od kad je bio štene, no djevojčica je to odlučila promijeniti i počela ga je voditi u svoju sobu.

@cu.ranch Caught red handed! Bray keeps going and getting Wrangler out of his cage every night. #Bray #Wrangler #guilty #curanch #fyp #fypシ #viral #viraltiktok #corgi #corgisoftiktok #bestfriends #mansbestfriend #dogsoftiktok ♬ The moments I will never forget – Jess martini

Odnijela ga je u svoj krevet

To je radila sve do jednog dana kada roditelji nisu mogli pronaći psa u kavezu, a onda su ga našli kako uživa više nego ikada sa svojom najdražom osobom.

Wrangler je legao pored djevojčice koja je, nakon što su je uhvatili roditelji, bila ozbiljna, no ubrzo se počela smijati kada je vidjela da se roditelji ne ljute na nju. Video koji su roditelji objavili na TikToku nasmijao je mnoge, koji su pohvalili djevojčicu i napisali da tako treba biti, a ne da pas bude u kavezu tijekom noći.

Nije joj prvi put

“Djeca ionako bolje spavaju kad su njihovi ljubimci pored njih”, “Tako ti to radiš, dušo!”, “Pas nije djelovao nimalo uzrujano kad si ga zatekla tamo gdje ne bi trebao biti”, “Ovo je očito joj nije prvi put, pogledajte joj samo osmijeh”, samo su neki od komentara ispod videa koji je pogledalo više od 15 milijuna ljudi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here