Home Mozaik Profesorica došla kao zamjena pa odvela učenika do automobila: Kad ga je...

Profesorica došla kao zamjena pa odvela učenika do automobila: Kad ga je skinula, šokirao ju ovim zahtjevom

1218
0

Dvadesetdvogodišnja Nadine M. iz kanadskog Sherbrookea uhićena je nakon što je pokušala silovati učenika srednje škole École internationale du Phare u kojoj je bila na zamjeni.

Nadine je u školu došla u travnju ove godine zamijeniti učiteljicu koja je otišla na porodiljni dopust. Već nakon nekoliko sati, kako kažu studenti, bilo je očito da koketira s dvojicom momaka.

Mjesec i pol kasnije pokušala je zavesti jednog od njih nudeći mu prijevoz kući. Dečko je pristao poći s Nadine, jer mu je kuća bila tri kilometra i padala je kiša.

Učenik je u izjavi policiji rekao da je Nadine zaustavila automobil nakon 400-500 metara od škole i počela ga dodirivati ​​i skidati. Kad mu je skinula košulju, rekao joj je da prestane i da ne želi biti u intimnim odnosima s njom.

– Rekao joj je da ima djevojku, a ona je odgovorila da to ne bi trebao biti problem jer svaki srednjoškolac mašta o vezi s profesoricom. Tada se iznervirao i rekao joj da zahtijeva da ga odmah pusti van i da on ne želi imati ništa s njom. Rekao je da je bila iznenađena i uvrijeđena. Učenik je napustio automobil i krenuo kući. Navečer je sve rekao svojim roditeljima i oni su o slučaju obavijestili školu – rečeno je iz policije u gradu Sherbrooke.

Kad je uhićena, Nadine se prvo branila šutnjom, a potom je odvjetnik njene riječi prenio policiji.

– Moj se klijent ne osjeća krivim. Ona nema dosijea, nikada nije učinila nešto slično. Učenika je uzela zbog kiše, što bi ponovila, jer smatra da je to bila ispravna gesta s njezine strane. Nije ga skinula niti je htjela seks s njim – rekao je odvjetnik Nadin M.

Profesorica će biti optužen za seksualno zlostavljanje i seksualno iskorištavanje maloljetnice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here