Home Najnovije Promocija “Žive pičke” Leta 3 u utorak u Dallas Music Shopu

Promocija “Žive pičke” Leta 3 u utorak u Dallas Music Shopu

1027
0

Grupa Let3 osobno će u utorak 30. prosinca u 12 sati u riječkom Dallas Music Shopu uljepšati novogodišnje praznike svim fanovima, onima koji će to tek postati, onima koji to nikad neće postati, kao i svim zainteresiranim ljudima dobre volje.

Uz pomoć sad već globalno popularnog robota Belonguzija koji već danima pozdravlja ljude s pulta Dallasovog dućana, Let 3 će omogućiti svima da rukujući se s njima dobiju popust od 10% na superluksuzno izdanje „Žive pičke”. Za one koji teže višem i žele grupi pokazati genitalije pripremljen je i nagradni pršut koji će lijepo leći pod svaki bor.

Bombonjera Leta3 već je prije objavljivanja izazvala izniman interes javnosti, ali tek je po objavi na površinu izašla sva snaga tog unikatnog proizvoda domaće, ali i svjetske pop kulture neusporedivog s ičim dosad viđenim. „Živa pička” svojim konceptom, sadržajem i izvedbom predstavlja umjetničko djelo par exellance, pomno proučeno, dizajnirano i sklopljeno, potpuno u funkciji artističkih stremljenja Leta3 tijekom protekla dva deseteljeća. Posve lišeno komercijalnih konotacija ovo izdanje je prije svega još jedna umjetnička javna akcija grupe koja će se u mnogim krugovima prepričavati koliko i Babin kurac, Jedina, brkovi, brnjice ili grupno samoubojstvo na Trgu Bana Josipa Jelačića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here