Home Vijesti Propalo Peranićevo izbacivanje iz Mosta – Petra Mandić dopunila prijavu!

Propalo Peranićevo izbacivanje iz Mosta – Petra Mandić dopunila prijavu!

1142
0

Na današnjoj sjednici Stegovnog vijeća Nadzornoga odbora Mosta NL nije donesena odluka o izbacivanju iz stranke Zvonimira Peranića koji je prijavljen zbog skretanja sa stranačke linije. Umjesto konačne odluke, prijaviteljica Petra Mandić je danas dopunila prijavu protiv okrivljenika screenshotovima njegovih facebook objava za koje smatra da su dokaz Peranićevog nastavka narušavanja ugleda Mosta, vrijeđanju članova stranačkih tijela te aktivna opstrukcija akcija i kampanja u organizaciji Mosta

Podsjetimo, prijava je pokrenuta u lipnju 2018. godine nakon sjednice Gradskog vijeća na kojoj su Zvonimir Peranić i Petra Mandić različito glasali pri izboru novog predsjednika Gradskog vijeća. U prijavi se tvrdi da Peranić na spornoj sjednici Gradskog vijeća nije postupio po uputama središnjih tijela Mosta, županijskog povjerenika Mosta Josipa Katalinića i same prijaviteljice. Međutim, Peraniću svoju obranu tvrdi da u Mostu do današnjeg dana nikada nisu proveli demokratske izbore za gradski ili županijski odbor stranke te da mu nitko nije predočio bilo kakvu odluku bilo kakvog službenog tijela stranke o tome kako bi na Gradskom vijeću trebao glasati.

I Peranić prijavljuje dužnosnike Mosta zbog teškog narušavanja ugleda stranke

Nakon neuspješnog pokušaja njegovog izbacivanja iz stranke za komentar smo pitali samog Peranića.
– Očigledno opsežno argumentirano obrazloženje koje sam podnio Stegovnome vijeću nije moglo biti osporeno, pa se Petra Mandić odlučila za dopunu ove opskurne prijave. Tako može dopuniti istu s desecima novih elemenata i dovoljno je pronaći ‘dlaku u jajetu’ kako bi joj prošla prvotna neutemeljena prijava. Bizarno je i da se sve dopune prijave odnose na moje objave nastale nakon suspenzije, o kojoj me nitko nije obavijestio. To dovoljno govori koliko je prvotna prijava bila utemeljena. Ovo je još jedna velika blamaža koja me podsjetila na mnoge blamaže u Mostu. Isto me potaklo da sada i sam prijavim neke od dužnosnika Mosta za teško narušavanje ugleda stranke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here