Home Vijesti Prostrijeljeni mladi policajac oporavlja se u bolnici nakon nereda na autocesti

Prostrijeljeni mladi policajac oporavlja se u bolnici nakon nereda na autocesti

207
0

Mladi policajac E.N. koji je prostrijelnu ranu desne potkoljenice dobio u izgredu navijača Hajduka u subotu u Desincu, dobro se oporavlja na traumatologiji karlovačke Opće bolnice i za sada se ne očekuju komplikacije, doznaje u nedjelju Hina u toj bolnici.

Dežurni kirurg Suad Crnica rekao je da je pacijent s ozljedom noge stigao u subotu u 22.45, da je stabilno i izvan životne opasnosti, te da se “ne očekuju komplikacije, iako su i one moguće”.

“Riječ je o mlađoj osobi koja dobiva sve aktivne mjere liječenja i ne očekujemo da bi oporavak bio kompliciran, jer prostrjelom nije zahvaćena ni kost ni vitalne strukture”, rekao je Crnica i naglasio da će se tek za dan dva moći kvalificirati je li ozljeda ‘teška tjelesna’ ili samo lakša, za sada je granična.

Riječ je o pacijentu koji je ranu zadobio na autocesti kod odmorišta Desinec u intervenciji izgreda navijača Hajduka koji su se vraćali s derbi utakmice Dinama i Hajduka. Policija je izvijestila da je policija “upotrebom sredstva prisile, uključujući i vatreno oružje, odbijala napad na sebe”, da su ranjena dva napadača i desetak policajaca, te da nitko nije u životnoj opasnosti.

Previous articlePronađeni dokumenti kojima će Hrvatska braniti optužene časnike. Pokazuju da su MiG-ovi gađali tenkove, a ne izbjeglice
Next articleFOTO: Otkriveni Boduliriđini, nepoznata vrsta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here