Home Mozaik FOTO: Otkriveni Boduliriđini, nepoznata vrsta!

FOTO: Otkriveni Boduliriđini, nepoznata vrsta!

466
0

Ovog su vikenda prve turiste i kupače na Krku na poznatom Blatu u Solinama iznenadile čudne improvizacije koje nisu pripadale ambijentu kupališta.

Hiperaktivna ekipa iz udruge Spirit, naime, priredila je mali filmski performans za dio priče novog nastavka filma o Agentu 010, koji je u svojim kolicima provozao nekoliko krugova u postapokaliptičnom pustinjskom okruženju, u kojem su se isticali simpatični Bodulriđini koje je agent “pronašao” na licu mjesta. Dio snimanja obavljen je i na aerodromu na Krku (bez domorodaca), pa se već brojna zajednica u Facebook grupi o Agentu 010 oduševljeno pita kakva li je tajna radnje novog filma. Podsjetimo, u jednoj sceni glumio je i Mile Kekin, a cijeli proces radionica i stvaranja ovog filma prije nekoliko dana apostrofiran je i u hrvatskom Saboru kao primjer djelovanja sa mladima s poteškoćama. Saboru je ova snimka zasigurno podigla gledanost jer je u kratkom roku, tijekom dana, odmah stigla do stotinu pregleda, pokazujući zastrašujuću činjenicu da je bilo više Bodulriđina na setu na Blatu nego Zastupnika u klupama.

Stoga je nabolje da odmah angažiraju Agenta 010 da istraži nestanak Zastupnika iz Sabora. Iz Spirita tajnovito uz objavu fotografija sa seta navode: “ako vam ništa nije jasno, ne brinite, nije ni nama!”.Ako niste vidjeli prvi dio ovog zanimljivog filma još uvijek možete zatražiti link na www.spirit-ri.hr a za drugi nastavak ćete se strpiti dok se obavi još snimanja i montaža. Iznenađenja su sigurna!

Previous articleProstrijeljeni mladi policajac oporavlja se u bolnici nakon nereda na autocesti
Next articleNladi motorist vraćajući se sa sprovoda prijatelju koji je poginuo na motoru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here