Home Mozaik Proveo je 24 sata natopljen Coca-Colom: što mu se dogodilo

Proveo je 24 sata natopljen Coca-Colom: što mu se dogodilo

235
0

Sigurni smo da ste nebrojeno puta čuli za Coca Cola mitove koji uglavnom govore o razornom djelovanju koje ovo piće ima. Mnogi su u ovo gazirano piće umakali komade mesa, ali i zube, te došli do zaključka da koka-kola uništava i dovodi do ubrzanog truljenja. Također, brojni eksperimenti su pokazali da Coca-Cola uspješno uklanja hrđu, što po mnogima dokazuje njezino razorno i štetno djelovanje.

S druge strane, ima i onih koji “brane” ovo piće govoreći da je naša želučana kiselina puno gora i jača od Coca Cole te da bi se stvari koje se potope u Coca Colu puno brže i lošije otopile u želučanoj kiselini, koja također neutralizira i učinak Coca Cole.

Međutim, sada je na red došao novi eksperiment. Momak kojeg ćete vidjeti u snimci odlučio je sam sebe uroniti u koka-kolu i u njoj provesti 24 sata. U staru kadu u podrumu izlio je 820 litara Coca-Cole i ležao 24 sata.

Kada je izašao bio je šokiran jer mu je tijelo promijenilo boju. No, nakon nekoliko dana koka mu je sišla s kože i bio je potpuno normalan i neozlijeđen.

Pogledajte video klip:

Previous articleUlili su 10 tona cementa u rupu, a onda su ostali zatečeni kada su otkrili podzemni grad
Next articleSeverina viđena na jahti s poznatim Crnogorcem? ‘Izgledala je neprepoznatljivo…’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here