Home Vijesti Pusić: Riješili smo se 3.maja, porezni obveznici više neće plaćati 10 mil...

Pusić: Riješili smo se 3.maja, porezni obveznici više neće plaćati 10 mil USD po brodu

1699
4

pusic potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić konstatirala je danas kako se prihvaćanjem ponude za 3. maj i rješavanjem problema brodogradilišta ‘ispunjava najvažnija od 10 točaka za konačno monitoring izvješće u ožujku temeljem kojeg Hrvatska ulazi u EU’.

‘Projekt je trebao završiti još 2006., jer su postojale pretpostavke za to, no stavili su stvari pod tepih, pa smo došli u situaciju na godinu i pol do ulaska u EU da smo suočeni s dilemom – ili ćemo uspjeti ili će brodogradnja otići u stečaj kao u mnogim državama. Porezni obveznici plaćali su do 10 milijuna dolara po brodu. To nisu bili novci koje ima Vlada i država, nego su to novci koji se od građana uzimaju kroz porez ‘, navela je ministrica Pusić.

4 COMMENTS

  1. Ovo je noćna mora.Ovako pričati…i reći može netko tko ni 5 minuta nije radio u životu…
    3.MAJ ne vrijedi ništa…ali ako nestane, NIKAD VIŠE neće biti brodogradnje ovdje….NIKAD…potpuna devastacija…

  2. Oni su se riješili 3.maja!Kako da se ovaj narod riješi njih ljenčina i neznalica koji su uništili ovu zemlju.Otkud ovoj personi pravo da govori o nečemu o čemu pojma nema.
    U životu nije ni vidjela brodogradilište ,a kamo li da zna kako se gradi brod.Novac poreznih obveznika otišao je na njena putovanja bez rezultata,jedini joj je cilj da postane EU parlamentaraci diže veliku lovu.Premijer je još bolji,lik koji je jednog dana ušetao u središnjicu SDP-a i evo njega naslijedio pokojnog Račana,kaže u 3.maju je neviđeni nered,a on ni nezna gdje je brodogradilište.

  3. Radnici trećeg maja nisu maznuli lovu koju su trebali dobiti invalidi kao što je napravio njezin pizdolizac Ferenčak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here