Home Mozaik Pustila poštara u zahod, ono što je učinio tamo je za zatvor:...

Pustila poštara u zahod, ono što je učinio tamo je za zatvor: Kad je otvorila vrata, ošinulo je po faci! (VIDEO)

275
0

Tiktokerov video postao hit na popularnoj mreži! Priča nije najugodnija, ali je izazvala buru. Sve je počelo dolaskom poštara.

Vlasnica profila @justcallme_charlotte, koja govori naglaskom iz Leedsa, pitala je kakva je procedura kada službenik Royal Mail-a “napravi smetlište” od tuđeg WC-a.

Kako je objasnila, poštar je donio paket, ali se ubrzo vratio sa zahtjevom. “Tražio je da koristi toalet. Neću ga odbiti, samo naprijed”, poručila je svojim pratiteljima kojih ima više od 25.000.

@justcallme_charlotte Theres a first time for everything #royalmail #delivery #parcel #postman #whatnow #wtf #fypp ♬ original sound – Charlotte

Pretpostavila je da dolazi nakratko, ali nije ga bilo. “Mislila sam da mi postavlja kamere u kupaonicu jer sam paranoična. Bog! Nakon pet minuta izašao je, a mene je neugodan miris udario u lice”, opisala je bizarnu situaciju.

Poštar se zahvalio svojoj sugrađanki: “Hvala vam puno, želim vam ugodan dan”. Međutim, djevojka je ogorčena, prenosi Daily Star. “Čovjek! Napravio je ozbiljne s**** u mom WC-u. Osjećam se iskorišteno”, rekla je.

Video je dobio preko 4000 lajkova, a korisnici su u nevjerici i uglavnom priču okreću na šalu. “Šanf je pustio vodu”, “Ostavio ti je zapravo dva paketa”, “Bolje u tvom WC-u nego u grmu”, glasile su neke od poruka.

Previous article(VIDEO) Komična pogreška Bayernove zvijezde: Nokautirao vratara Borjana pa zabio autogol
Next articleMiletićev nasljednik i osuđeni pedofil upisan na kolegiju Obiteljska medicina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here